Acasă / EVENIMENT / Localuri şi autobuze verificate de poliţişti. S-a lăsat cu amenzi

Localuri şi autobuze verificate de poliţişti. S-a lăsat cu amenzi

Vă informam că la nivelul Prefecturii Argeş s-a constittuit o echipă mixtă pentru intensificarea controalelor privind respectarea respectarea normelor de prevenire a infectării și combatere a răspândirii infectărilor cu virusul SARS-CoV-2.
În acest context, 50 de poliţişti, alături de jandarmi şi reprezentanţi ai altor structuri au verificat aproape 2.500 de persoane, 139 mijloace de transport în comun şi 132 societăţi comerciale. Ca urmare a abaterilor constatate au fost aplicate 169 de amenzi de 13.500 de lei, dintre care 168 pentru nepurtarea sau purtarea necorespunzătoare a măştii de protecţie.
Astfel, polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Argeș au acționat pentru verificarea respectării normelor de protecţie sanitară la operatorii de comerț cu obiect de activitate ,alimentație publică din Piteşti şi Curtea de Argeş. La un local din municipiul Basarabilor s-a constatat că a fost permis accesul în restaurant fără verificarea prealabilă a certificatului verde, motiv pentru care reprezentantul firmei a scăpat dost cu avertisment, fiindu-i pus în vedere să respecte prevederile legale aplicabile operatorilor economici în contextul efortului de limitare a răspândirii coronavirusului.
„În contextul actual, vă recomandăm să conștientizați importanţa, pentru întreaga comunitate, a măsurilor necesare, precum şi efortul comun pentru limitarea riscului de răspândire a infecţiei cu Coronavirus. Abordarea constantă a unei conduite preventive, responsabile, de către fiecare persoană, este esenţială pentru a limita riscul de infectare şi transmitere către apropiați.
Reamintim că purtarea măștii de protecție este obligatorie în toate localitățile județului, atât în spațiile publice închise, cât și în spațiile publice deschise, iar persoanele vaccinate nu sunt exceptate de la această măsură”, a transmis Poliţia Argeş.

 

Despre Administrator

Citeşte şi ...

Şi-a însuşit bani din gestiune

Şi-a însuşit bani din gestiune

Poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice Argeş au finalizat cercetările într-un dosar ...

Lasă un răspuns

Please add a post. Powered by Announcement Bar