Acasă / EVENIMENT / Crescut în plasament, a intrat la Academia de Poliţie

Crescut în plasament, a intrat la Academia de Poliţie

Opt tineri argeșeni, din totalul de 38, recrutați de către Jandarmeria Argeș, au fost declaraţi admiși la sesiunea din acest an la Facultatea de Poliție, specializarea Jandarmi, din cadrul Academiei de Poliție „Alexandru Ioan Cuza” București.
„Dacă anul trecut povesteam despre Andrei Neleț, băiatul de la casa de copii cu aspirații mari, care a fost admis pe locurile alocate Jandarmeriei, anul acesta ne îndreptăm atenția către Robert Stan, un alt tânăr care provine din sistemul de protecție socială, la rândul său admis în sesiunea din acest an în cadrul prestigioasei instituții. Robert este un tânăr de 21 ani, foarte motivat și plin de entuziasm, născut în orașul Costești, care din anul 2002 a fost crescut de către o familie din municipiul Câmpulung, la care a fost dat în plasament.
Motivul pentru care și-a dorit să participe la admiterea organizată de Academia de Poliție a fost acela de a demonstra că poate face față provocărilor dar și faptul că profesia de ofițer jandarm este una care onorează.
Îi dorim mult succes în cariera pe care și-a ales-o și îl așteptăm cu drag să revină în unitatea noastră la finalizarea studiilor, pentru a ne fi coleg”, a transmis Flavius Tănase, purtător de cuvânt al jandarmeriei argeşene.

 

Despre Administrator

Citeşte şi ...

Şi-a însuşit bani din gestiune

Şi-a însuşit bani din gestiune

Poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice Argeş au finalizat cercetările într-un dosar ...

Lasă un răspuns

Please add a post. Powered by Announcement Bar