Acasă / EVENIMENT / Locuinţe de serviciu la Teatrul „Aşchiuţă”

Locuinţe de serviciu la Teatrul „Aşchiuţă”

Vicepreședintele Consiliului Județean Argeș, Adrian Bughiu, vicepreşedinte al Consiliului Judeţean, şi administratorul public al județului, Marius Cristian Puiu, însoțiți de Roxana Stoenescu, director executiv Direcția Cultură, Turism și Tineret și Carmen Mocanu, director executiv Direcția Economică din cadrul CJ, au făcut, împreună cu regizorul Dan Tudor, noul manager al Teatrului „Alexandru Davila”, o vizită la Teatrul pentru copii și tineret „Așchiuță” al cărei sediu a intrat deja într-un proces de consolidare și modernizare în zona sălii de spectacole.
„Va fi un proiect integrat, care pe lângă sala de spectacole va pune în valoare și alte spații cu dedicație pentru copii. Ne gândim la o cofetărie, la săli de activități interactive, iar pe de altă parte în mansardă ne dorim să amenajăm cel puțin două apartamente de serviciu, fie pentru personalul artistic colaborator, fie pentru personalul medical care lucrează în spitalele din subordinea Consiliului Județean. Acest proiect de la Teatrul Așchiuță este unul drag nouă, pentru că dincolo de punerea în valoare a actului artistic, ne-am propus să investim și în partea de logistică și infrastructură care țin de cultură”, a declarat Adrian Bughiu.
Conform unui deviz din toamnă, lucrările sunt evaluate la 13 milioane de lei, însă acesta va fi actualizat având în vedere creșterile de prețuri. La finalul lucrărilor, capacitatea sălii de spectacole va crește la aproximativ 120 de locuri.

Despre Administrator

Citeşte şi ...

Programul activităților cultural artistice (3)

Programul activităților cultural artistice în perioada perioada 01 – 07 aprilie 2023

Consiliul Județean Argeș vă invită să participați la activitățile cultural – artistice organizate de către ...

Lasă un răspuns

Please add a post. Powered by Announcement Bar