Acasă / SPORT / Mai ciupesc şi ei câte-un punct amărât

Mai ciupesc şi ei câte-un punct amărât

„Nu mai finanţez echipa de fotbal!”

Jocul echipei CS Mioveni nu merge, însă nu de ieri, ci de la începutul campionatului. Toţi apropiaţii echipei se amăgesc singuri atunci când elevii lui Moldovan mai ciupesc şi ei câte-un punct de pe la vreo echipă amărâtă. Ca să nu mai spunem că după cele două victorii fantastice obţinute de galben-verzi, cu noroc, în faţa UTA şi FC Universitatea Craiova, conducerea clubului a crezut că jucătorii lor sunt cei mai buni din seria a doua. Realitatea este însă cu totul şi cu totul alta. Nu este vorba numai de valoarea scăzută a lotului! În vestiar jucătorii nu sunt deloc uniţi, fiind împărţiţi în mai multe tabere, printre puţinii care-şi văd de treabă numărându-se Tănasă, Olteanu, Ayza, Stoica şi încă vreo 2-3. Adică la locul lor stau jucătorii care ştiu fotbal. Restul au alte idei şi alte viziuni asupra jocului de fotbal şi nu numai, domnilor conducători! Numai că dumneavoastră nu vedeţi că mulţi dintre elevii lui Moldovan au veleităţi pentru alte sporturi, unii pentru poezie, alţii pentru parapsihologie, poate. Pentru fotbal cam niciunul!
Pentru a nu ştim câta oară, elevii lui Ion Moldovan au reuşit să-l enerveze la maximum pe primarul Mioveniului Ion Georgescu, omul care de fiecare dată şi-a călcat pe inimă şi i-a iertat, deşi galben-verzii mai mereu l-au călcat în picioare. Numai că semieşecul din meciul cu ASA Târgu-Mureş a fost picătura care a umplut paharul, iar după joc, edilul şef al Mioveniului Ion Georgescu a plecat nervos de la stadion, declarându-ne: „Puteţi să scrieţi că de astăzi nu mai finanţez echipa de fotbal”. Ieri, primarul era la fel de supărat şi ne-a spus că nu mai vrea să audă de fotbal: „În numele meu vorbesc, nu mai dau niciun ban la fotbal. Cei din Consiliul Local să facă ce vor, dar să vedem cine semnează. Dacă în schimb domnul Dumitru Olteanu doreşte să bage clubul în imsolvenţă, îl voi susţine! Oricum eu nu mai vreau să aud de fotbal!”, au fost cuvintele primarului Ion Georgescu. Care a dorit să-i răspundă şi antrenorului Moldovan care l-a conferinţa de presă de după joc a spus că echipa are nevoie de jucători: „Pe Moldovan îl întreb de ce a acceptat să vină la Mioveni dacă ştia că avem nevoie de 11 jucători? Când a vneit a spus că a evaluat lotul, că ştie jucătolrii şi că poate să resusciteze echipa!”.

Presa, de vină că Mioveniul nu joacă nimic!?

Ştiţi de ce echipa CS Mioveni nu joacă bine pe propriul teren? Răspunsul este foarte simplu. Pentru că jurnaliştii stau la tribuna oficială, acolo unde numai specialiştii în ale fotbalului trebuie să ia loc. Ei bine, sâmbătă, înainte de a asista la un nou joc penibil prestat de galben-verzi, de această dată împotriva ASA Târgu-Mureş, ziariştii au fost martorii unui moment inedit pus la cale de conducerea clubului din Mioveni. Cei responsabili cu organizarea, au încuiat porţile la stadion, iar fotografii când au vrut să intre pe teren, acestea erau încuiate. Şi asta nu este tot! Conducerea a mai dat şi alte directive cu adresă către jurnalişti. De pildă, le-a ordonat oamenilor de ordine să nu mai lase picior de ziarist să pătrundă la tribună oficială. Cu mici excepţii, fireşte! Cu toate acestea, deşi noi am stat la masa presei, jocul echipei CS Mioveni a fost la fel de catastrofal ca şi până acum. Din acest motiv le sugerăm conducătorilor ca să caute vinovaţii în altă parte, în propria ogradă – pe la antrenori, pe la jucători, şi de ce nu, pe la conducători… Şi să nu se mai supere când unii ziarişti le spun în faţă conducătorilor şi chiar primarului Ion Georgescu că echipa nu joacă nimic.
Celelalte rezultate ale etapei a noua au fost: UTA – FC Universitatea Craiova 1-1, Gloria Bistriţa – Metalul Reşiţa 1-0, CSM Râmnicu-Vâlcea – Olimpia Satu-Mare 3-0, FC Bihor Oradea – CS Universitatea Craiova 0-1 şi FC Olt Slatina – Minerul Motru 3-0.

Monica C. Foto: Mihai NEACŞU

Despre Administrator

Citeşte şi ...

volei-feminin

Măsuri de ordine publică la meciul internațional de volei masculin la Sala Sporturilor Mioveni

Astăzi, 10 ianuarie 2024, începând cu ora 20.00, jandarmii argeșeni vor fi prezenți la Sala ...

Lasă un răspuns

Please add a post. Powered by Announcement Bar