Acasă / SPORT / CS Mioveni, doar egal acasă cu ASA Târgu-Mureş

CS Mioveni, doar egal acasă cu ASA Târgu-Mureş

Jucătorii de la CS Mioveni au remizat sâmbătă pe teren propriu cu ASA Târgu-Mureş, scor final 1-1, la capătul unui joc teribil de plictisitor în care elevii lui Moldovan au dormit mai tot timpul. Partida a contat pentru etapa cu numărul 9 din cadrul seriei a doua din Liga a II-a şi a avut loc pe stadionul „Nicolae Dobrin” din Trivale. Prima ocazie de a deschide scorul a aparţinut oaspeţilor pregătiţi de fostul internaţional Ioan Ovidiu Sabău. În minutul 3 în urma unei faze care nu anunţa nimic Bumba a şutat  periculos de la marginea careului, mingea trecând puţin pe lângă poarta apărată de Flavius Croitoru. În minutul 20, acelaşi Bumba a şutat de la mare distanţă, de această dată portarul argeşean reuşind să respingă în corner. În minutul 32, oaspeţii au rămas în inferioritate numerică: Ciprian Tănasă i-a furat mingea la marginea careului portarului oaspeţilor Caparco, iar acesta a faultat în postură de ultim apărător, fiind eliminat direct de centralul partidei. Bucurie maximă în inimile jucătorilor gazdelor şi ale conducătorilor lor. „Asta-i pohta ce-am pohtit!”, şi-au spus aceştia în sinea lor. Însă până la pauză, în loc ca gazdele să profite de superioritatea numerică, s-au cufundat într-o visare totală, ba mai mult tot oaspeţii au fost cei care s-au mişcat mai bine. În timp ce argeşenii au avut mari probleme în a vedea poarta. Din acest motiv, le sugerăm conducătorilor de la CS Mioveni, ca la următorul joc pe care favoriţii lor îl vor susţine pe propriul teren, să aprindă nocturna. Nu de alta, dar poate aşa vor vedea şi băieţii poarta! Una peste alta, chiar şi cu un om în minus, mureşenii au avut posibilitatea de a marca la finalul primei reprize prin Bumba, jucător ce a evoluat şi la Roma Primavera, ratând două  ocazii importante.

Două goluri în trei minute

Repriza a doua a adus două goluri, unul în dreptul fiecărei echipe. Cu toate acestea, în loc să profite de faptul că au un om în plus, majoritatea jucătorilor  argeşeni au continuat să se împiedice în balon şi să arate că locul lor nu este deloc în eşalonul secund. Abia în minutul 59 gazdele au reuşit să puncteze,  atunci când Tănase a şutat surprinzător de la aproximativ 25 de metri, iar portarul Viciu a rămas spectator. Bucuria gazdelor nu a durat decât două minute, pentru că oaspeţii au profitat de naivitatea argeşenilor şi au egalat prin  Szilagyi care a executat perfect o lovitură liberă de la 20 de metri lateral dreapta. Croitoru a rămas spectator la execuţia căpitanului formaţiei din Tg. Mureş. Chiar şi în inferioritate numerică oaspeţii au fost mai periculoşi. În minutul 75, Biceanu a pierdut mingea la mijlocul terenului, iar elevii lui Ovidiu Sabău au scăpat pe contraatac. Mingea a ajuns la Bumba, iar jucătorul oaspeţilor a trimis în bară, aceasta fiind ultima ocazie a meciului.

Miercuri, joc la Satu-Mare

Concluzionând, viitorul este sumbru la CS Mioveni, iar locul nouă pe care se află, îl merită cu prisosinţă. Pentru că de la meci la meci, elevii lui Moldovan demonstrează că se chinuie atât de tare încât te face să te întrebi cât de blestemat să fie acest club încât a fost pricopsit cu astfel de „perle”. Următorul joc în campionat pentru CS Mioveni va avea loc miercuri 6 noiembrie, de la ora 14, în deplasare cu Olimpia Satu-Mare. Partida va conta pentru etapa a zecea de campionat.

Echipele :

Pentru CS Mioveni s-au făcut de râs: F. Croitoru – Cotigă, M. Olteanu, Negoiţă, Ct. Stan – A. Popa (Mazilu, min. 80), Boboc (Galan, min. 84), Răuţă, Ayza – Biceanu (Ov. Stan, min. 51), Tănasă (cpt.)

Pentru ASA Târgu-Mureş au jucat fotbal: Caparco – Bold, Gugu, Heil, L. Szilagy (cpt.) – Buhăescu, Onicaş, Al. Dan, Bumba (Hanca, min. 90+1) – Danquah (Buhuşi, min. 60), Huiban (Viciu, min. 35).

 Monica C.   Foto: Mihai NEACŞU

Despre Administrator

Citeşte şi ...

volei-feminin

Măsuri de ordine publică la meciul internațional de volei masculin la Sala Sporturilor Mioveni

Astăzi, 10 ianuarie 2024, începând cu ora 20.00, jandarmii argeșeni vor fi prezenți la Sala ...

Lasă un răspuns

Please add a post. Powered by Announcement Bar