Acasă / SPORT / Mâine, SCM Piteşti vrea să răzbune ultimele rezultate

Mâine, SCM Piteşti vrea să răzbune ultimele rezultate

Mâine, un nou joc dificil în campionat pentru divizionara a treia SCM Piteşti, formaţie care şi-a propus ca anul viitor să promoveze în eşalonul al doilea. După egalul obţinut în runda precedentă pe teren propriu, 0-0 cu FCM Câmpina, jucătorii pregătiţi de Iulian Crivac vor da piept mâine de la ora 14 în deplasare cu Avântul Reghin, formaţie aflată în prezent pe locul 8 în clasament cu 16 puncte. Argeşenii se află pe locul doi, la egalitate de puncte 31 cu liderul Chindia Târgovişte. Jocul de mâine contează pentru etapa cu numărul 15 din Liga a III-a, seria a şasea.
„Joc de luptă”
Eugen Anghel, antrenorul responsabil cu pregătirea portarilor la SCM Piteşti a prefaţat întâlnirea de mâine: „Ne aşteaptă un joc de luptă, dacă ne uităm la condiţiile atmosferice, şi cred că va câştiga cine va fi conectat sută la sută pe tot parcursul întâlnirii. Sperăm să fim noi aceia. Avântul Reghin este o echipă solidă, care are în componenţă jucători cu talie foarte bună, puternici. Trebuie să ne adjudecăm victoria pentru a nu le permite celor din Reghin accederea în play-off. În momentul în care îţi fixezi un obectiv există presiune pentru fiecare meci, iar datoria noastră este să câştigăm partidă după partidă. Apoi urmează duelul cu Conpet Ploieşti, după care se trage cortina până la primăvară. Din punctul nostru de vedere, al conducerii tehnice, cele două partide care au mai rămas de disputat până la vacanţă au devenit foarte importante prin prisma ultimelor două rezultate de egalitate pe care le-am înregistrat în ultimele etape. În premieră pentru noi, în partidele cu FC Păpăuţi şi FCM Câmpina nu am reuşit să marcăm, scorurile au fost albe”, a spus pentru început Eugen Anghel.
„Domnul primar are dreptate
Tehnicianul argeşenilor a comentat apoi declaraţia primarului Tudor Pendiuc care afirmase că este nemulţumit de parcursul din ultima perioadă al echipei. „Îi dau dreptate domnului primar, şi noi suntem foarte nemulţumiţi de ultimele rezultate, dar sperăm să ne revanşăm şi să reglementăm situaţia. Ne vom lupta pentru promovare, suntem în grafic deocamdată. Din punctul meu de vedere lupta pentru promovare se va duce până în ultima etapă. Am făcut 0-0 şi la Păpăuţi, şi cu Câmpina, acasă. La Păpăuţi am jucat pe un teren impracticabil care numai la nivelul ligii a patra este bun, dar acest lucru nu scuză cu nimic faptul că nu am reuşit să marcăm. Pentru că alte echipe au învins la Păpăuţi, deci în final noi suntem cei vinovaţi de ratarea victoriei”, a mai declarat Eugen Anghel care a menţionat şi faptul că stafful tehnic al echipei a primit din partea autorităţilor locale garanţia că se vrea aducerea în pauza competiţională a unor jucători de valoare. Cu alte cuvinte, se va investi în fotbalişti cu experienţă care să aducă echipei acel plus de valoare şi acea calitate a jocului atât de necesară: „Am discutat cu domnii care conduc destinele acestei echipe şi am primit asigurări că în iarnă vor fi aduşi la echipă jucători de Liga a II-a. În cazul în care vom promova, să avem nucleul deja format”.
„Să se întrerupă campionatul”
Conform programului iniţial, ar mai fi de jucat în Liga a III-a încă două etape din retur, după care echipele vor intra în vacanţă. Însă datele metrologice nu sunt îmbucurătoare şi mai multe cluburi au solicitat federaţiei de specialitate întreruperea campionatului. Antrenorul portarilor de la SCM Piteşti împărăţeşte acelaşi punct de vedere, declarând ieri: „Amânând cele două etape care au mai rămas înseamnă că ne respectăm jucătorii de fotbal pe care-i avem. Dacă însă se vrea să se termine campionatul mai devreme, indiferent de condiţiile meteorologice, jucăm de Crăciun, de Revelion şi în mai vom şti echipa care a promovat. Deci eu sunt pentru întreruperea campionatului”.
„Ionescu şi Drăgan, incerţi”
Cu excepţia lui Ionescu şi a lui Drăgan, tot lotul echipei SCM Piteşti este valid, după spusele lui Eugen Anghel: „Ionescu nu s-a antrenat în ultimele două zile, a ieşit accidentat în partida precedentă, se pare că are o întindere la inghinali, însă sperăm să fie apt până la ora partidei. De asemenea, îl mai avem pe Drăgan accidentat. În rest, a revenit Baicu, el a şi jucat etapa trecută, Tameş este refăcut, ne bucurăm şi de revenirea lui Adrian Dulcea, după acea suspendare. Mergem cu încredere la Reghin, sunt sigur că băieţii vor face tot posibilul de a învinge”, a mai spus Eugen Anghel, antrenorul de portari de la SCM Piteşti.
Etapa de mâine mai programează partidele: CONPET Ploieşti – FC Zagon, FCM Câmpina – Fortuna Poiana Câmpina, ACS URBAN Titu – Chindia Târgovişte şi Atletic Bradu – FCM Târgovişte.

M.C

hdr

Despre Administrator

Citeşte şi ...

volei-feminin

Măsuri de ordine publică la meciul internațional de volei masculin la Sala Sporturilor Mioveni

Astăzi, 10 ianuarie 2024, începând cu ora 20.00, jandarmii argeșeni vor fi prezenți la Sala ...

Lasă un răspuns

Please add a post. Powered by Announcement Bar