Acasă / EVENIMENT / Marina Almășan lansează volumul Ceasul iubirii

Marina Almășan lansează volumul Ceasul iubirii

Îndrăgita vedetă de televiziune Marina Almășan a venit în acest weekendul la Pitești, pentru lansarea volumului Ceasul iubirii. Cei 16 ani ai mei alături de Victor Socaciu, la Festivalul de C’Arte, în cadrul târgului de carte Triunghiul Cunoașterii, carte lectură, bibliotecă, organizat de Biblioteca Județeană Dinicu Golescu.
Evenimentul a avut loc sâmbătă, 1 octombrie, de la ora 12.00, în sala de conferințe a bibliotecii.
Volumul, publicat de editura Corint, nu este o simplă carte, ci un volum-mărturisire, o declarație de suflet a scriitorului.
„Țineți în mână nu doar o simplă carte. Țineți în mână 16 ani din viața mea. 16 ani pe care i-am respirat în preajma unui mare artist, care mi-a cerut cândva, parcă într-o altă existență, să-i fiu alături până la moarte. Dar îi voi fi chiar și dincolo de ea, prin această carte. Cartea este despre iubire, despre greșeală și despre neiertare. Dar, mai ales, despre IUBIRE”, scrie Marina Almășan.
Titlul cărțîi este dat de piesă preferată a autoarei, interpretată de artistul Victor Socaciu. Când a ascultat-o prima oară a fost curioasă să îl cunoască pe cel care a scris versurile.
Cartea este dedicată fiului autoarei, Victor Socaciu junior, la împlinirea vârstei de 25 de ani.

 

Despre Administrator

Citeşte şi ...

lovită pe trecerea de pietoni

Femeie lovită pe trecerea de pietoni în Frații Golești

Vineri după-amiază, o femeie a fost lovită de o mașînă în timp ce traversa stradă, ...

Lasă un răspuns

Please add a post. Powered by Announcement Bar