Acasă / EVENIMENT / Ministrul Agriculturii, prezent la Muzeul Goleşti

Ministrul Agriculturii, prezent la Muzeul Goleşti

Ministrul Agriculturii, prezent la Muzeul Goleşti (9)

Vineri, la Muzeul Golești, s-a deschis Târgul de meşteşuguri şi produse tradiţionale „Rod cu Spor”. Invitat de onoare a fost Petre Daea, ministrul Agriculturii, care a vizitat standurile unde peste 60 de producători din Argeș și din județele vecine și-au expus producția din acest an. Ca de obicei, demnitarul a stat de vorbă cu producătorii și a cumpărat de produse tradiționale.

Alături de ministrul Daea au fost prezenţi deputații Simona Bucura Oprescu și Aurel Bălășoiu, Ion Mînzînă şi Adrian Bughiu, preşedinte, respectiv vicepreşedinte ai Consiliului Judeţean, precum şi Cristian Gentea, primarul Piteștiului, dar și mai mulți edili argeșeni.
Atmosfera de sărbătoare este întreținută de Elisabeta Turcu Juverdeanu, de Orchestra „Doina Argeșului” și de artiști ai Centrului Județean de Cultură și Arte.
Evenimentul este organizat de CJ Argeș, sub egida Comitetului de Masiv al Grupei de munți Făgăraș, parteneri fiind Oficiul de Dezvoltare Montană Curtea de Argeş, APIA, AFIR, Direcția Agricolă, Camera de Comerț, Industrie şi Agricultură Argeș, Muzeul Viticulturii şi Pomiculturii Goleşti şi Centrul Judeţean de Cultură şi Arte Argeş.

Despre Administrator

Citeşte şi ...

Amenzi usturatoare (1)

Persoanele care aruncă gunoiul la întâmplare riscă amenzi usturătoare

Nesimțirea costă!Folosirea platformelor de gunoi în mod necorespunzător este sancționată de către Poliția Locală Pitești! ...

Lasă un răspuns

Please add a post. Powered by Announcement Bar