Acasă / EVENIMENT / Martor bătut la cârciumă

Martor bătut la cârciumă

Sâmbătă, poliţiştii Secţiei Rurale Buzoeşti, sub coordonarea unui procuror, au continuat cercetările într-un dosar penal întocmit pentru infracţiunile de loviri sau alte violenţe, ameninţare, distrugere şi răzbunare pentru ajutorul dat justiţiei.

violenţe, ameninţare, distrugere
Este vorba despre Ionel Florin L., de 36 de ani, din Recea, iar din verificări a rezultat că, în ziua de 15 noiembrie, acesta s-a întâlnit întâmplător la un bar din comună cu un consătean în vârstă de 43 de ani. Văzându-l, împricinatul a sărit imediat la bătaie. În urma leziunilor suferite, consăteanul, care a ajuns la spital, a avut nevoie de 11 – 12 zile pentru îngrijiri medicale. Totodată, agresorul a ameninţat-o cu acte de violenţă şi pe mama victimei, iar în timpul altercaţiei a spart un geam de la uşa de intrare în local. Potrivit anchetatorilor, individul s-a răzbunat pe femeie şi pe fiul ei, fiindcă acesta din urmă a depus mărturie la instanţă împotriva lui într-un dosar în care Ionel Florin L. a fost condamnat la închisoare cu executare în regim carceral pentru tâlhărie. Fapta s-a petrecut în 2014, când bărbatul, împreună cu alţii, a atacat şi jefuit un sătean pe care l-a întâlnit pe o uliţă din localitate. După ce şi-a ispăşit pedepsa, individul a plecat din România. După câţiva ani petrecuţi în străinătate, a revenit în ţară săptămâna trecută, cu doar câteva zile înainte de a provoca scandalul din bar. În urma administrării probatoriului, Ionel Florin L. a fost reţinut 24 de ore pe bază de ordonanţă şi încarcerat. După o noapte de cazare gratuită în arestul poliţiei argeşene, a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Costeşti cu propunerea de luare a unei măsuri preventive, iar procurorul de caz l-a pus sub control judiciar pentru 60 de zile.

Despre Administrator

Citeşte şi ...

Amenzi usturatoare (1)

Persoanele care aruncă gunoiul la întâmplare riscă amenzi usturătoare

Nesimțirea costă!Folosirea platformelor de gunoi în mod necorespunzător este sancționată de către Poliția Locală Pitești! ...

Lasă un răspuns

Please add a post. Powered by Announcement Bar