Acasă / EVENIMENT / Semifinale Cupa Liceelor – Viitori Campioni

Semifinale Cupa Liceelor – Viitori Campioni

Vineri, la Colegiul Național „Vlaicu Vodă” din Curtea de Argeș, au avut loc semifinalele la handbal, feminin și masculin, în cadrul primei ediții a Cupei Liceelor – Viitori Campioni.
În semifinale s-au întâlnit:
la feminin:
1. Liceul Tehnologic Construcţii de Maşini Mioveni – Liceul cu Program Sportiv „Viitorul” Pitești
2. Colegiul Național „Vlaicu Vodă” Curtea de Argeș – Colegiul Național „Al. Odobescu” Pitești
la masculin:
1. Colegiul Național „Zinca Golescu” Pitești – Liceul Teoretic „Ion Mihalache” Topoloveni
2. Liceul Teoretic „Dan Barbilian” Câmpulung – Colegiul Național „Vlaicu Vodă” Curtea de Argeș.

Finala fetelor se va juca între Liceul Tehnologic Construcţii de Maşini Mioveni și Liceul cu Program Sportiv „Viitorul” Pitești, iar a băieților între Colegiul Național „Zinca Golescu” Pitești și Liceul Tehnologic „Ion Mihalache” Topoloveni.
Meciurile finale se vor juca la Mioveni, pe 9 decembrie.
La eveniment a participat directorul Direcției Cultură, Turism și Tineret din cadrul Consiliului Județean Argeș, Roxana Stoenescu și partenerii competiției.
“Mă bucur să mă aflu la deschiderea semifinalelor la handbal din cadrul primei ediții a Cupei Liceelor – Viitori Campioni. Consiliul Județean Argeș susține sportul în rândul tinerilor și prin astfel de competiții. Sportul înseamnă pe lângă sănătate, fair-play și disciplină. De asemenea, ne dorim ca cel puțin o parte dintre dvs. să ajungă peste ani viitori campioni ai României și chiar să ne reprezinte județul și țara la nivel internațional. Vă doresc mult succes și cel mai bun să câștige!” – Roxana Stoenescu, director Direcția Cultură, Turism și Tineret.
Cupa Viitorii Campioni a adunat peste 100 de echipe (feminin și masculin) și peste 1000 de elevi participă la competițiile de baschet, handbal, volei și fotbal!
Cupa Liceelor – Viitorii Campioni este organizată în colaborare cu Inspectoratul Școlar Județean Argeș, Primăriile din Pitești, Curtea de Argeș, Câmpulung, Mioveni, Topoloveni, Ștefănești, Costești, Direcția Județeană de Sport Argeș, Asociația Județeană „Sportul pentru Toți”, Asociația Județeană de Fotbal Argeș, Asociația Județeană de Handbal Argeș, Asociația Județeană de Baschet Argeș, Asociația Județeană de Volei Argeș.

Despre Administrator

Citeşte şi ...

Amenzi usturatoare (1)

Persoanele care aruncă gunoiul la întâmplare riscă amenzi usturătoare

Nesimțirea costă!Folosirea platformelor de gunoi în mod necorespunzător este sancționată de către Poliția Locală Pitești! ...

Lasă un răspuns

Please add a post. Powered by Announcement Bar