Acasă / EVENIMENT / Maşină a Jandarmeriei, avariată într-un accident la Lunca Corbului

Maşină a Jandarmeriei, avariată într-un accident la Lunca Corbului

Jandarmi auto

Joi dimineaţă, o mașină aparţinând Brigăzii Speciale de Intervenţie a Jandarmeriei Române care se îndrepta dinspre Piteşti spre Slatina, a fost implicată într-un accident rutier petrecut pe DN65.
Evenimentul a avut loc în comuna Lunca Corbului şi din primele informații se pare că șoferul unui Volkswagen nu s-a asigurat în intersecția DJ 679 care duce către Bârla și a intrat direct în autospeciala jandarmilor care se afla în misiune. Din fericire, în urma impactului nimeni nu a fost rănit, dar cele două autoturisme au fost grav avariate.
La fața locului au intervenit pompierii militari cu o autospecială cu apă și spumă pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor. De asemenea, poliţiştii Secţiei Rurale Lunca Corbului şi ai Serviciului Rutier Argeş s-au deplast pentru a demararea cercetărilor în urma cărora se vor stabili cu exactitate cauzele accidentului. Întrucât nu s-au înregistrat victime, evenimentul va fi încadrat ca tamponare, iar şoferul vinovat va suporta costurile reparaţiilor în baza poliţiei de asigurare.

Despre Administrator

Citeşte şi ...

Vindeau produse falsificate

Vindeau produse falsificate

Ofiţerii Serviciului de Investigare a Criminalităţii economice Argeş au finalizat cercetările în două dosare penale ...

Lasă un răspuns

Please add a post. Powered by Announcement Bar