Acasă / SOCIAL / Măsuri de ordine asigurate de IJJ Argeş în colaborare cu I.S.J. Argeş

Măsuri de ordine asigurate de IJJ Argeş în colaborare cu I.S.J. Argeş

În data de 03.06.2014 , a avut loc o întâlnire de cooperare între Inspectoratul Şcolar al Judeţului Argeş, Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Argeş şi Inspectoratul de Poliţie Judeţean Argeş pentru a stabili măsurile de ordine ce se impune a fi luate la nivelul judeţului Argeş pe timpul derulării multiplelor acţiuni iniţiate de Ministerul Educaţiei Naţionale .
În perioada 23.06 – 01.07.2014, Jandarmeria Argeş va asigura măsuri de ordine pe perioada Evaluării Naţionale a elevilor de clasa a 8 a cu un număr total de 226 de jandarmi la 10 centre de examinare a elevilor , 6 centre de evaluare şi sediul comisiei constituite pentru supravegherea activităţii la nivelul I.S.J. Argeş.
În perioada 10.06 – 11.07.2014, un număr de 111 jandarmi vor asigura măsuri de ordine pe perioada Bacalaureatului Naţional în 3 centre de examinare a elevilor şi 5 centre de evaluare, toate situate în municipiul Piteşti .
În data de 14.07.2014, jandarmii vor asigura măsuri de ordine la Inspectoratul Şcolar al Judeţului Argeş pe timpul desfăşurării Evaluării Naţionale de definitivare în învăţământul preuniversitar.
În data de 21.07.2014, jandarmii vor asigura măsuri de ordine la 4 centre constituite în municipiul Piteşti pentru desfăşurarea Concursului de ocupare a posturilor didactice/catedrelor vacante rezervate unităţilor de învăţământ preuniversitar în anul 2014. La încheierea activităţii, jandarmii argeşeni vor asigura protecţia transportului lucrărilor către centrele de evaluare pe discipline de învăţământ constituite la nivel

Despre Administrator

Citeşte şi ...

cristian-nevzoreanu

Nou director de comunicare al Renault Romania

Începând de la 1 decembrie, activitățile de Afaceri Publice, Comunicare și Responsabilitate Socială ale Renault ...

Lasă un răspuns

Please add a post. Powered by Announcement Bar