Acasă / SPORT / Meci nebun la Chindia! FC Argeș se întoarce acasă cu victoria

Meci nebun la Chindia! FC Argeș se întoarce acasă cu victoria

chindia - fc arges 2-4 fotopress-24 (32)FC Argeș a reușit în această dupa-amiază să învingă în deplasare contra echipei Chindia Târgăviște cu scorul de 2-4. Alb-violeții au deschis scorul încă din primul minut, prin Raul Costin, iar Cătălin Stan a profitat de o eroare a portarului advers şi a înscris pentru 2-0. Imediat după pauza, Chindia a revenit spectaculos în joc, grație unui gol marcat din penalty de Cherchez. Cu toate acestea argeșenii au reușit imediat să mai marcheze un gol, grație reușitei lui Buhăescu din penalty. În minutul 70 Cherche și-a trecut dubla în cont, cu toate că au încercat să reintre în joc, târgoviștenii nu au mai reușit până la finalul partidei să înscrie. Aproape de finalul meciului FC Argeș a închis tabela de marcaj grație unui alt panalty transformat de Năstăsie. În urma acestei victorii alb-violeții sunt tot mai aproape de podium, la doar șase puncte de Chindia, ocupanta locului trei. Disputa dintre Chindia și FC Argeș a fost extrem de tensionată în tribune. Încă din startul jocului, forțele de ordine au trebuit să intervină prompt, după ce în rândul fanilor piteștenii se încinseseră la maximum hameiul. Imediat, după deschiderea scorului, unul dintre suporterii argeșeni a intrat pe mâna medicilor, după ce a picat din tribună.

Chindia Târgovişte: Meilă (Aioani, din min. 46) – Martac, Vătavu, Ciobotariu, Dumitraşcu – Nisipeanu (Neguţ, din min. 46), Rogoveanu, Mihai, Stoica (Licu, din min. 71) – Florea, Cherchez.

FC Argeş Piteşti: Popescu – Oancea (Barbu, din min. 92), Cotigă, Vişa, Şerbănică, Stan – Şerban (Panait, din min. 73), Costin, Năstăsie, Tofan – Buhăescu (din min. 88, Nilă).

P. IONUȚ / GABRIELA NEACȘU

Despre Administrator

Citeşte şi ...

CS Dacia Mioveni

Handbalistele din Mioveni, patru eşecuri consecutive

În cadrul etapei intermediare din Liga Florilor,a suferit a patrulea eşec consecutiv. De această dată, ...

Lasă un răspuns

Please add a post. Powered by Announcement Bar