Acasă / SOCIAL / Mihai Deaconu, împotriva hoţiei USL: “Este un jaf!”

Mihai Deaconu, împotriva hoţiei USL: “Este un jaf!”

Deputatul PP-DD, Mihai Deaconu a făcut precizări referitoare la Ordonanţa de Guvern 26/2013, care prevede majorarea salariilor pentru membrii Consiliilor de Administraţie şi a Adunărilor Generale a Acţionarilor a operatorilor economici, fără plafonare. Deaconu consideră că această ordonanţă a Guvernului USL este o măsură de natură a mări salariile clienţilor politici, deci a membrilor Uniunii Social Liberale.
Deputatul a declarat că ar fi fost acuzat pe nedrept că ar fi susţinut această ordonanţă, însă a subliniat că în şedinţa Camerei Deputaţilor din 22 octombrie, acesta a votat împotrivă.
“După ce că membrii AGA sunt persoane fără experienţă în domeniile respective, USL vrea să le majoreze salariile fără plafon. Până acum, membrii AGA erau plătiţi cu 47 de lei pe şedinţă, iar prin ordonanţa Guvernului Ponta, salariile pot ajunge la 18.000 de lei pe lună. Este un jaf!” a precizat deputatul Deaconu.
Iată deci, în timp ce profesorii ies în stradă din cauză că nu îşi primesc salariile, Guvernul Ponta emite astfel de ordonanţe, prin care se secătuieşte încet, încet, bugetul statului.
Cristian Toma Foto : Mihai Neacsu

Despre Administrator

Citeşte şi ...

controale ISU

25 de controale și sancțiuni în cuantum de 302.500 lei, aplicate de inspectorii de prevenire argeșeni

În intervalul 12 – 18 februarie 2024, inspectorii de prevenire argeșeni au desfășurat, în județul ...

Lasă un răspuns

Please add a post. Powered by Announcement Bar