Acasă / SOCIAL / Noul presedinte al Consiliului Judetean, a depus juramantul

Noul presedinte al Consiliului Judetean, a depus juramantul

Florin Tecau a depus astazi juramantul in calitate de presedinte al Consiliului Judetean Arges.Ceremonia a avut loc in sala mare a Consiliului Judetean, la eveniment au participat zeci de personalitati, oameni politici, parlamentari si europarlamentari.Dupa intonarea imnului national si discursul prefectului Mihai Oprescu, Florin Tecau a depus juramantul, fiind aplaudat la scena deschisa de cei prezenti in sala. Noul presedinte al Consiliului Judetean Arges si-a inceput discursul prin a le multumi predecesorilor sai, Ion Mihailescu si Constantin Nicolescu, ambii prezenti in sala.
“Astăzi, vreau să aduc un mesaj de mulțumire Guvernului României și premierului Victor Ponta. Fără sprijinul primului-ministru, nu am fi putut să începem acțiuni importante pentru județ. Săptămâna trecută, am predat amplasamentul pentru DN 73. Au început lucrările cu podul de la Dâmbovicioara, monument istoric din 1843 care a intrat în reabilitare. Luni, pe 2 iunie, s-a lansat studiu de fezabilitate pentru Autostrada Pitești- Sibiu.
Există finanțare pentru reabilitarea Transfăgărășanului, unde de ieri a fost redeschisă circulația. Împreună cu ministrul Educației Remus Pricopie am semnat primul parteneriat pentru Consorțiul Tehnic Profesional în Mioveni, între Automobile Dacia și Colegiul Tehnologic Construcții de Mașini Mioveni.Am finalizat 11 proiecte pentru reabilitarea unor școli și am depus 54 de proiecte pentru IMM-uri, din care 37 au fost aprobate. Mulțumesc tuturor celor care muncesc în sprijinul județului. Îmi doresc să formăm o echipă puternică în continuare.Împreună cu to’i consilierii județeni care dau dovadă de determinare, și le mulțumesc pentru modul cum lucrează pentru Argeș, vă asigur că împreună cu echipa de tehnicieni de la nivelul CJ Argeș ne vom face datoria față de cetățenii județului, pentru că vrem ca Argeșul să fie printre primele județe din țară”, a precizat noul președinte al CJ Argeș Florin Tecău.
Sursa : argesplus

Despre Administrator

Citeşte şi ...

controale ISU

25 de controale și sancțiuni în cuantum de 302.500 lei, aplicate de inspectorii de prevenire argeșeni

În intervalul 12 – 18 februarie 2024, inspectorii de prevenire argeșeni au desfășurat, în județul ...

Lasă un răspuns

Please add a post. Powered by Announcement Bar