Acasă / EVENIMENT / O femeie din Argeş a fost muşcată de lup

O femeie din Argeş a fost muşcată de lup

Elisabeta Antonie, o femeie din Argeş a fost muşcată de lup chiar în curtea propriei case. Animalul a atacat chiar dacă aceasta avea doi câini de pază. I-a pus însă la pământ, iar apoi a sărit la bătrâna în vârstă de 74 de ani. Incidentul a avut loc în comuna Mălureni, în curtea femeii care locuia cu cei doi copii ai săi. Casa acesteia se află undeva la marginea pădurii, dar vecinii au ajuns cât de repede au putut și au încercat să alunge lupul cu drujbe şi furci. Evenimentul a a fost anunțat de un nepot al victimei.
A avut zile!

O ambulanţă a transportat-o pe bătrână la Spitalul Judeţean din Piteşti, acolo unde medicii i-au administrat tratamentul antitetanic. Totuși, Elisabeta Antonie afirmă că este pentru prima dată în viața sa când ajunge la doctor. Femeia spune că a tras o sperietură zdravănă şi că putea să moară dacă nu îi săreau în ajutor vecinii. “Am auzit zgomot și am ieșit să vad ce se întâmplă. Am dat să ies în curte și lupul m-a tras de pe scară. Am ieșit din casă și m-a atacat. Au sărit și vecinii. Eu nici nu mai știu ce s-a întâmplat apoi. Sunt sigură că era lup, unul mare. Nu s-a mai întâmplat până acum. Urși am mai văzut, dar lupi nu. Nu am pomenit așa ceva de când mă știu! Bine că m-a mușcat doar de mână. Am avut zile de la Dumnezeu.”, a declarat femeia.

Lupul, speriat de sirenele echipajelor de intervenție
Echipajul de ambulanță ajuns la fața locului a găsit-o pe bătrână în casă, în stare de șoc, dar conștientă. Asistenul de pe echipaj spune că lupul a fost alergat de câțiva oameni, dar cel mai probabil s-a ascuns tot undeva în sat. “Am văzut și noi lupul. S-a speriat de semnalele acustice și luminoase ale ambulanței și ale echipajului de poliție. Un băiat alerga după el cu drujba; îl atacase și pe el. L-a atins înscă cu lama și a fugit. Pe femeie am găsit-o în pat cu o plagă în mușcată pe antrebraț de vreo 7-8 centimetri.” , a declarat Emil Ghiță, asistentul de pe echipajul de Ambulanță anjuns la fața locului.
A.D

Despre Administrator

Citeşte şi ...

96a4d5e0-9ed7-4b44-9894-8fbebe9cf03e

Bărbat dispărut de la domiciliu

În seara zilei 24 februarie a.c., politiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Bascov au ...

Lasă un răspuns

Please add a post. Powered by Announcement Bar