Acasă / SOCIAL / Oraşul Mioveni se implică în proiectul Let’s Do It, Romania

Oraşul Mioveni se implică în proiectul Let’s Do It, Romania

“Let’s Do It, Romania!” este cel mai mare proiect de implicare socială din România, care îsi propune curăţarea întregii ţări de deşeurile aruncare necorespunzător în arealele naturale – din păduri, de pe câmpuri, de lângă albiile râurilor, de pe marginea drumurilor, din popasurile turistice, în general din natură – într-o singură zi.
Şi în oraşul Mioveni au început o serie de acţiuni legate de cel mai mare proiect de implicare socială – Let’s Do It, Romania!
În data de 28 septembrie 2013 echipa de coordonare de la Primăria oraşului Mioveni va organiza acţiuni de ecologizare în urmatoarele locaţii: Cartier Colibaşi Islaz – Izvorul Tamaduirii, Pleaşa- stadion, podul Râul Târgului, Str. Parasti – Podul de Fier, Podul Getica, Cartier Racovița- Dr. Moraru, Str. Argeselului- str. Morii, Str.Gen Lacatuşu,Racoviţa – la Dr. Moraru – limita dintre Mioveni şi Conţeşti.
Acţiunea se va desfăşura cu începere de la ora 09:00 când în fata primăriei se vor aduna elevii și profesorii tuturor școlilor de pe raza oraşului reprezentanţi ai Primăriei, Centrului Cultural Mioveni, SC. Servicii Edilitare Pentru Comunitate Mioveni SRL, SC.Reparații Construcții SRL, SC.Automobile Dacia-Renault, Penitenciarul Colibaşi,Scout Mioveni Dacia Felix dar si toti cei interesati sa participe.
Acțiunea se va termina în jurul orei 15:00, în funcţie de cantitatea de gunoi găsită şi de numărul de voluntari prezenţi la acţiune (peste 500 de persoane).
Baza de stocare a deşeurilor care se vor strange pe 28 septembrie, va fi la Stația de Epurare a oraşului Mioveni urmând ca în cel mai scurt timp să fie transportate la Depozitul Ecologic de la Albota.
Pentru înscrieri și relații suplimentare legate de acestă campanie puteţi contacta reprezentanţii Biroului Protectia Mediului din cadrul Primariei orasului Mioveni, tel: 0348/455444 int. 111; 073.0016105.

Cristian T.

 

Despre Administrator

Citeşte şi ...

Filarmonica Pitești

De Simfonia Lalelelor, Iana Novac și Distinto, concert vocal-simfonic extraordinar

Filarmonica Pitești organizează joi, 18 aprilie, de la ora 19.00, la Centrul Multifuncțional, concertul vocal-simfonic ...

Lasă un răspuns

Please add a post. Powered by Announcement Bar