Acasă / SOCIAL / PDL Câmpulung, reorganizat din temelii

PDL Câmpulung, reorganizat din temelii

Miercuri, 04.09.2013, PDL Arges a organizat la Campulung conferinta saptamanala de presa. Aceasta a fost sustinuta de catre presedintele PDL Arges, deputatul Catalin Teodorescu alaturi de presedintele PDL Campulung, IonelState si consilierul local din partea PDL, Cristian Cretu. Subiectele abordate in conferinta de presa au fost situatia organizatiei PDL Campulung, Regionalizarea si teme de interes local.
Organizatia PDL Campulung se apropie de finalizarea procesului de reorganizare interna, in acest moment fiind constituite 20 de OSV-uri din totalul de 26. In cel mai scurt timp vor fi organizate alegeri pentru formarea Biroului Permanent Local. Presedintele PDL Arges a asigurat organizatia PDL Campulung ca se va bucura de tot sprijinul BPJ PDL Arges si a cerut liderilor locali sa organizeze intruniri periodice cu membrii de partid si sa transmita cetatenilor din Campulung un mesaj politic de dreapta.
Subiectul Regionalizarii, intens dezbatut in ultima vreme, a fost pus pe tapet si in cadrul conferintei de presa de la Campulung. Presedintele PDL Arges, a tras inca un semnal de alarma in ceea ce priveste faptul ca municipiul Pitesti are sanse foarte mici sa devina capitala regiunii, iar responsabilitatea esecului apartine USL Arges. Plecarea directiilor deconcentrate din Arges catre alte judete goleste de continut si de putere judetul nostru. Acest fapt este unul de maxim interes,care ii priveste pe toti argesenii, iar acestia, in opinia liderilor PDL Arges, trebuie sa ia atitudine.
In cadrul conferintei au fost dezbatute si subiecte de interes local, cu un mare impact asupra cetatenilor municipiului Campulung. Procesul de reabilitare a parcului Cretulescu, pentru care au fost accesate fonduri europene, intampina dificultati. Lucrarile inca nu au demarat, astfel incat incadrarea in termenul limita de finzalizare a lucrarii va fi dificil de respectat. Tinand cont de faptul ca rambursarea celor 24 milioane RON catre UE ar fi dificil de gestionat pentru bugetul local, primarul Calin Andrei trebuie sa raspunda opiniei publice in legatura cu situatia parcului Cretulescu. De asemenea, presedintele PDL Arges, deputatul Catalin Teodorescu, a solicitat public primarului municipiului Campulung, Calin Andrei, sa sprijine investitorul ce s-a aratat interesat de infiintarea unui parc industrial pe platforma ARO, deoarece prin acest demers sunt create locuri de munca pentru cetatenii din Campulung.
Nu in ultimul rand, presedintele PDL Arges, deputatul Catalin Teodorescu, a declarat ca va adresa o interpelare ministrului transporturilor, Ramona Manescu, cu privire la reabilitarea tronsonului ramas restant din DN 73 Pitesti – Campulung.
D.B

Despre Administrator

Citeşte şi ...

Colegiul Economic „Maria Teiuleanu” (1)

Activitate educativă a polițiștilor locali, la Colegiul Economic „Maria Teiuleanu”

Miercuri, 28 februarie 2024, polițiștii din cadrul Poliției Locale Pitești au fost prezenți în mijlocul ...

Lasă un răspuns

Please add a post. Powered by Announcement Bar