Acasă / EVENIMENT / Percheziții la persoane bănuite de sustragere de produse petroliere

Percheziții la persoane bănuite de sustragere de produse petroliere

32 de percheziţii domiciliare sunt desfăşurate la această oră de poliţiştii argeşeni, pe raza a patru judeţe şi a municipiului Bucureşti, la locuinţele mai multor persoane bănuite de comiterea de infracţiuni de furt, respectiv sustragere de produse petroliere.
La data de 21 august a.c., începând cu ora 06.00, poliţişti din cadrul I.P.J. Argeş, sub coordonarea de specialitate a Direcţiei de Ordine Publică din I.G.P.R., efectuează 32 de percheziţii domiciliare, dintre care 21 pe raza judeţului Argeş, 5 pe raza judeţului Olt, 3 în judeţul Gorj, 1 pe raza judeţului Dolj şi 2 în municipiul Bucureşti. Acţiunea vizează o grupare infracţională bănuită de săvârşirea în formă continuată a infracţiunilor de furt.
Activităţile se desfăşoară în cadrul unui dosar penal instrumentat de poliţiştii Serviciului de Ordine Publică al I.P.J. Argeş, în care s-a început urmărirea penală faţă de 33 de persoane.
În fapt, din cercetări a reieşit faptul că, din luna aprilie a anului 2013 şi până în prezent, persoanele bănuite ar fi sustras atât produse petroliere (ţiţei şi condensat) din conductele de transport produs petrolier aparţinând unei societăţi comerciale, ce tranzitează subteran localităţile Bascov, Băbana şi Poiana Lacului, precum şi conducte dezafectate din patrimoniul aceluiaşi agent economic. Prejudiciul estimat până în prezent se ridică la 300.000 de lei.
La acţiune participă peste 100 de poliţişti din cadrul I.P.J. Argeş, precum şi jandarmi din cadrul I.J.J. Argeş.
În cauză se beneficiază de sprijinul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale din I.G.P.R. şi al DIPI.
M.N

Despre Administrator

Citeşte şi ...

Cocoveica Armina-Maria

Minora dispărută de la domiciliu a fost găsită

În urma verificărilor efectuate de polițiști, minora a fost găsită.După parcurgerea procedurilor legale, aceasta va ...

Lasă un răspuns

Please add a post. Powered by Announcement Bar