Acasă / EVENIMENT / Persoana disparuta

Persoana disparuta

În noaptea de 07-08.02.2014, GHINESCU ALINA – IONELA, de 27 ani, din com. Aninoasa, jud. Argeş, a plecat de la domiciliu, fără a se cunoaşte motivul şi nu a mai revenit până în prezent.
Semnalmente: înălţime 1,60 – 1,69 m, constituţie corporală normală, 60 – 69 kg, conturul feţei rotund, părul negru, lung peste umeri şi purtat cu o cărare pe mijloc, ochi căprui.
Semne particulare: o aluniţă evidentă pe obrazul drept, către pavilionul urechii; o aluniţă parţial evidentă în zona mediană a buzei inferioare.
Vestimentaţie şi accesorii vestimentare probabile: un palton de culoare gri, cu două rânduri de nasturi de mari dimensiuni, din metal strălucitor, pantaloni blugi de culoare albastră, încălţăminte sub formă de cizme 3 / 4 din piele întoarsă, de culoare bej. La mâna dreaptă este posibil să poarte un set de brăţări textile multicolore, precum şi două brăţări metalice bicolore, negru – galben.
Persoanele care pot da relaţii despre tânără sunt rugate sa anunţe Serviciul Unic de Urgenţă 112 sau să ia legătura cu cea mai apropiată unitate de poliţie.

 

Despre Administrator

Citeşte şi ...

28-Februarie-Ziua-Protecției-Civile-în-România-10

Exercițiu de alarmare publică, „Miercurea sirenelor”

Miercuri, 28 februarie a.c., la nivel național, cu prilejul împlinirii a 91 de ani de ...

Lasă un răspuns

Please add a post. Powered by Announcement Bar