Acasă / SPORT / Piteştenii au urcat pe podium la Campionatul Mondial de kaiac-canoe

Piteştenii au urcat pe podium la Campionatul Mondial de kaiac-canoe

Baza Nautică Bascov-Budeasa a găzduit până a seară, timp de trei zile, Campionatul Mondial de kaiac-canoe, întrecere care a reunit la start peste 600 de participanţi din 33 de ţări.

CSM Piteşti a fost reprezentat la această competiţie de fraţii Victor şi Adrian Stepan, recent vicecampioni mondiali de juniori, dar şi de Ştefan Costache. În urmă cu o lună şi jumătate, fraţii Stepan au câştigat argintul şi bronzul la Campionatul Mondial pentru juniori şi U23, întrecere care a avut loc la Montemor-o-Velho (Portugalia).

La întrecerea de la Bascov, sâmbătă, Victor şi Adrian Stepan au adus prima medalie pentru România. Cei doi sportivi legitimaţi la CSM Piteşti şi-au reconfirmat valoarea şi au cucerit medalia de aur la canoe 2 ,pe distanţa de 19 km. Cei doi talentaţi sportivi sunt pregătiţi la clubul argeşean de Gheorghe Din. Aceştia au realizat timpul de 01.28.53.35, fiind urmaţi de Laszlo Papp/Mark Csanki (Ungaria) şi Daniel Grijalba şi Juan Gomez (Spania).

 Organizarea acestui campionat de talie mondială în judeţul Argeş a reprezentat o oportunitate foarte bună de promovare la nivel internaţional. De asemenea, prezenţa numeroaselor delegaţii străine în Argeş a constituit un avantaj şi din punct de vedere turistic şi economic.

Baza Nautică Bascov-Budeasa

 

Despre Administrator

Citeşte şi ...

FC ARGES - FC BOTOSANI (16)

FC Botoşani a obținut o victorie la limită…

FC Argeș – FC Botoșani 0-1(0-1) A marcat: Edjouma(min.43) FC Argeș a încheiat prima parte ...

Lasă un răspuns

Please add a post. Powered by Announcement Bar