Acasă / EVENIMENT / Poliţia din Argeş în acţiune pentru o varză murată

Poliţia din Argeş în acţiune pentru o varză murată

În această dimineaţă, zeci de poliţişti, jandarmi, mascaţi, luptători, au făcut o acţiune mai mult de imagine decât de prindere a infractorilor. Cu sirene, maşcaţi şi pistoale poliţişii au prins… o persoană care vindea patru cartuşe de ţigări şi persoane care vindeau varză murată fără autorizaţie
În urma acţiunii, iată ce acţiune au făcut poliţiştii din Argeş: „Efective din cadrul S.O.P., S.I.F., Grupei de Intervenţie din cadrul I.P.J. Argeş-S.A.S., Poliţiei Mun. Piteşti, Secţiilor 1- 4 Piteşti şi Inspectoratului de Jandarmi Argeş au acţionat în Piaţa Ceair şi străzile adiacente pe linia combaterii contrabandei şi evaziunii fiscale cu ţigări de provenienţă străină, cât şi pe linia respectării prevederilor Legii 12/1990R privind efectuarea actelor de comerţ, ocazie cu care au constatat următoarele:
A fost identificat numitul Rizea Antinogen Claudiu de 45 ani din Piteşti, care vindea cantitatea de 800 ţigarete marca Marble( adică 40 de pachete de ţigări, patru cartuşe de ţigări), netimbrate. Ţigările au fost confiscate şi bărbatula fost amendat conform legii.
A fost găsită abandonată cantitatea de 3400 ţigarete netimbrate, sau timbrate în regim de comercializare „ Dutyfree”, astfel: 1600 ţigarete marca JINGLING, 1400 ţigarete marca MARBLE şi 400 ţigarete marca FEST.Cantitatea de ţigarete a fost ridicată în vederea continuării verificărilor.
-Au fost aplicate 8 sancţiuni contravenţionale conform prevederilor Legii 12/1990 R.

– Au fost prinşi: Neacă Mihai de 41 ani din Piteşti şi Ungureanu Lidia de 56 ani din Piteşti, care, fără respectarea prevederilor Legii 12/1990 şi a condiţiilor sanitare, comercializau cantitatea de 600 kg. varză murată , în valoare de 1500 lei, în condiţii improprii şi fără a deţine atât documente de provenienţă, cât şi autorizaţie de funcţionare. Aceştia au fost amendaţi şi a fost distrusă cantitatea de varză murată. ” a transmis IPJ Argeş. Acţiunea poliţiştilor a fost mai mult penibilă decât productivă. Dacă mai punem în calcu şi câţi ani s-au cheltuit cu personalul, benzina … s-ar putea să îi rugăm ca data viitoare să nu mai facă astfel de acţini „în forţă”!
sursa : http://www.argesenii.ro

Despre Administrator

Citeşte şi ...

Cocoveica Armina-Maria

Minora dispărută de la domiciliu a fost găsită

În urma verificărilor efectuate de polițiști, minora a fost găsită.După parcurgerea procedurilor legale, aceasta va ...

Lasă un răspuns

Please add a post. Powered by Announcement Bar