Acasă / SOCIAL / Stiri de la politie

Stiri de la politie

A furat, dar a fost prins de poliţiştii oraşului Ştefăneşti

În ziua de 31.10.2013, Poliţia Oraş Ştefăneşti a fost sesizată de către reprezentanţii unei societati cu sediul în Ştefăneşti, cu privire la faptul că în aceeasi dimineaţa au observat lipsa unei staţii auto de pe unul din camioanele societăţii, parcat în curtea proprie.
La faţa locului s-au deplasat poliţiştii, care în urma activităţilor desfăşurate, au identificat autorul faptei în persoana lui A.D.I., de 40 ani din Ştefăneşti, care profitând de faptul că autoutilitara a avut uşile neasigurate, a pătruns în interiorul acesteia, de unde a sustras o staţie auto. Prejudiciul a fost recuperat, în cauză fiind întocmit dosar penal conform art. 208 CP, continuându-se cercetările cu autorul în stare de libertate.

Accident rutier pe DN73

Pe DN 73, raza comunei Dâmbovicioara, G.A.D., de 37 ani, din mun. Câmpulung, in timp ce conducea o autoutilitara din direcţia Braşov către Câmpulung, nu a adaptat viteza într-o curbă periculoasă la dreapta, a pierdut controlul direcţiei şi s-a rasturnat pe partea laterală stânga.
Din accident a rezultat vătămarea corporală gravă a lui C.I., de 58 ani, din comuna Rucăr, judeţul Argeş, care înainte ca autovehiculul să părăsească carosabilul a deschis portiera şi a sărit din autovehicul.
Conducatorul auto nu se afla sub influenta bauturilor alcoolice. În cauză s-a întocmit dosar penal conf. art 184 C.P..
Cercetările au fost efectuate de politisti din cadrul B.R.Campulung.

114 sancţiuni contravenţionale aplicate de poliţiştii rutieri pe raza municipiului Piteşti

În ziua de 31.10.2013, poliţiştii Biroului Rutier Piteşti au acţionat pe raza municipiului, fiind aplicate un număr de 114 sancţiuni contravenţionale, în valoare de 10.600 lei.
De asemenea, împreună cu poliţiştii Serviciului Rutier Argeş, au reţinut în vederea suspendării dreptului de a conduce un număr de 4 permise de conducere şi retras 9 certificate de înmatriculare.
Totodată, poliţiştii Serviciului Rutier Argeş au aplicat pe drumurile naţionale 95 sancţiuni contravenţionale cu o valoare de 15610 lei.

Cercetaţi pentru furt de poliţiştii Secţiei 4 Poliţie Piteşti

Poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul secţiei au identificat pe A.C., de 39 ani, A.E., de 21 ani, ambii din Piteşti, fără forme legale în oraş Ştefăneşti, şi M.I.C., de 30 ani, din oraş Ştefăneşti, care au sustras mai multe ţevi metalice si plase de sârmă de la gardul împrejmuitor al proprietăţii unei persoane din Piteşti, str. Lânăria Veche, în valoare de 1.000 lei, prejudiciul fiind recuperat în proporţie de 60 % .
Persoanele în cauză sunt cercetate în stare de libertate pentru săvârşirea infracţiunii prevazute şi pedepsite de art. 208, 209C.P..

Comercializa porumb într-un spaţiu neautorizat

Agenţii din cadrul Secţiei nr. 13 Poliţie Rurală Rucăr au acţionat pe raza comunei Rucăr, ocazie cu care au depistat pe N.R., de 33 ani, din comuna Recea, care a oferit spre vânzare cantitatea de 225 kg. de porumb într-un loc neautorizat de Primăria Rucăr.

Cantitatea de porumb au fost confiscata, urmând a fi valorificata în condiţiile legii, iar bărbatul a fost sancţionat contravenţional în conformitate cu prevederile art. 1, lit. B din Legea 12/1990R.

Transporta produse fără a poseda documente de provenienţă şi nu poseda permis de conducere

Poliţiştii Secţiei 9 Politie Leordeni împreuna cu agenţii Postului de Politie Teiu au depistat pe T.C., de 53 ani, din mun. Bucureşti, in timp ce conducea pe DJ 508 Teiu o autoutilitara, fara a poseda permis de conducere.
Totodată, acesta transporta cantitatea de 1300 kg varza fara a poseda documente de provenienţa.
In cauza s-a întocmit dosar de cercetare penala pentru săvârşirea infracţiunii prevăzute si pedepsite de art. 86 alin. 1 din OUG 195/2002R, fiind de asemenea, sancţionat contravenţional conf. Legii 12/1990 cu amenda in suma de 1000 lei, iar cantitatea de 1300 kg varza confiscata.

Activităţi silvice

Agenţii din cadrul Secţiei nr. 15 Poliţie Rurală Stîlpeni l-au depistat pe DJ 731-Coşeşti pe C.N., de 24 ani, din comuna Davideşti, judeţul Argeş în timp ce transporta cu o autoutilitara cantitatea totală de 3 mc material lemnos fără a poseda documente de provenienţă şi transport.
Cel în cauză a fost sancţionat contravenţional conform Legii 171/2010 cu amendă în valoare totală de 2000 lei, iar materialul lemnos a fost confiscat şi predat O.S. Piteşti.

Mihai Neacsu

Despre Administrator

Citeşte şi ...

patron intră în greva foamei, la gardul ISU Argeș

Un patron intră în greva foamei, la gardul ISU Argeș! Abuz sau interpretare forțată a legii?

Stație PECO închisă, la Călinești, după 20 de ani de funcționare .Managerul stației: Este un ...

Lasă un răspuns

Please add a post. Powered by Announcement Bar