Acasă / EVENIMENT / Poliţist local snopit în plină stradă

Poliţist local snopit în plină stradă

Un poliţist de la Locală a fost bătut măr, marţi seară, de mai mulţi bărbaţi. Motivul? Omul legii a oprit să-l tragă la răspundere pe un şofer care parcase tirul neregulamentar. Omul legii s-a trezit că este snopit, în plină stradă, de trei indivizi, proprietarul tirului şi prietenii acestuia.
Poliţistul n-a avut timp nici măcar să-i spună şoferului că parcarea în zona cu pricina este interzisă, că s-a trezit că este luat la bătaie. Bine chercheliţi, cei trei bărbaţi nu au realizat se pare nici că omul legii aflat în timpul serviciului este îmbrăcat în hainele statsului.
La Poliţia Locală a fost adus Gheorghe Istrate, 46 de ani, principalul agresor, care, beat criţă, abia se mai ţinea pe picioare. Acesta, susţinut de soţie, a putut să spună atît: „El m-a lovit, nu eu!“. Bogdan Aristănţoiu, purtător de cuvînt al Poliţiei Locale Piteşti: „O anchetă este în plină desfăşurare. Organele competente vor stabili ce pedeapsă va primi agresorul“. Poliţistul local îşi va scoate certificat şi, în funcţie de cîte zile de îngrijiri îi vor trebui să se refacă, va fi stabilită şi pedeapsa pentru cei care l-au snopit în bătaie.

Despre Administrator

Citeşte şi ...

furt bare metalice

Reținute de polițiști pentru furt calificat

În dimineața zilei de 27 februarie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Curtea de Argeș ...

Lasă un răspuns

Please add a post. Powered by Announcement Bar