Acasă / SOCIAL / POLIŢIŞTII RUTIERI AU ACŢIONAT PENTRU DEPISTAREA CONDUCĂTORILOR AUTO CARE NU RESPECTĂ REGIMUL LEGAL DE VITEZĂ

POLIŢIŞTII RUTIERI AU ACŢIONAT PENTRU DEPISTAREA CONDUCĂTORILOR AUTO CARE NU RESPECTĂ REGIMUL LEGAL DE VITEZĂ

În perioada 13-15.06. a.c., peste 150 poliţişti rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Argeş, au organizat şi desfăşurat acţiuni pe raza întregului judeţ, în vederea fluidizării şi controlului traficului rutier, precum şi pentru depistarea conducătorilor auto care nu respectă regimul legal de viteză.

Au fost aplicate 657 sancţiuni contravenţionale, în valoare de 113.170 lei, pentru nerespectarea prevederilor OUG 195/2002R.

Poliţiştii rutieri au folosit 11 aparate radar, fiind constatate 374 sancţiuni contravenţionale privind nerespectarea regimului legal de viteză.

De asemenea, au fost reţinute în vederea suspendării dreptului de conduce 41 permise de conducere, dintre care 31 pentru nerespectarea vitezei şi 7 pentru depăşiri neregulamentare, fiind retrase şi 15 certificate de înmatriculare.

Totodată, au fost constatate 7 infracţiuni la regimul rutier.

Poliţiştii rutieri recomandă conducătorilor auto să respecte toate regulile de circulaţie pe drumurile publice, pentru evitarea oricăror evenimente rutiere care pot avea consecinţe negative!

Despre Administrator

Citeşte şi ...

Hotărâre C.J.S.U de ultimă oră în Argeş

Hotărâre C.J.S.U de ultimă oră în Argeş

HOTĂRÂRE:  Art.1. (1) Pentru localitățile prevăzute în anexa nr. 1 la prezenta hotărare, localităti în ...

Lasă un răspuns

Please add a post. Powered by Announcement Bar