Acasă / SPORT / Pre Cupa Mondiala de Parapantism Priseaca Open 2013

Pre Cupa Mondiala de Parapantism Priseaca Open 2013

În perioada 19-24 august, la Stoenești s-au desfășurat Preliminariile Cupei Mondiale de Parapantism – Priseaca Open 2013, competiție internațională organizată de Fundația Română de Aviație și Sporturi de Munte, în parteneriat cu Consiliul Județean Argeș, Primăria Stoenești, Federația Aeronautică Română, Aeroclubul României, Compania Națională Aeroporturi București, Clubul Sportiv Aerozone și Clubul Sportiv Aeronautic Sky Nomad Bulgaria, sub egida Organizației Cupei Mondiale de Parapantism, Federației Aeronautice Internaționale și Comisiei Internaționale de Zbor Liber.

Evenimentul, organizat sub egida ”Sărbătorilor Argeșului și Muscelului” – ediția a VII-a, a reunit la startul din Masivul Leaota – Vf. Priseaca, Vf. Romanescu, Vf. Leaota, Șaua Vaca, Șaua Tancava – piloți de elită mondială, de pe toate continentele, care au parcurs probe zilnice de înaltă tehnicitate, cu lungimi care, în funcție de condițiile fiecărei zile, au atins destinații de aterizare aflate în alte județe.

Sâmbătă, 24 august, a avut loc festivitatea de premiere a câștigătorilor, pe primul loc în clasamentul general situîndu-se slovacul Peter Vrabec.

Despre Administrator

Citeşte şi ...

volei-feminin

Măsuri de ordine publică la meciul internațional de volei masculin la Sala Sporturilor Mioveni

Astăzi, 10 ianuarie 2024, începând cu ora 20.00, jandarmii argeșeni vor fi prezenți la Sala ...

Lasă un răspuns

Please add a post. Powered by Announcement Bar