Acasă / SOCIAL / Stiri de la politie

Stiri de la politie

Accidente rutiere

Pe raza comunei Bughea de Sus, judetul Arges, C.G., de 32 ani din Bughea de Sus, in timp ce conducea un autoturism fără a poseda permis de conducere, din directia Bughea de Sus catre Câmpulung a pierdut controlul asupra directiei de deplasare, a patruns pe contrasens, unde pe acostamentul drumului, a accidentat pe C.V., de 50 ani, din Bughea de Jos, care se deplasa pe marginea partii carosabile.
Din accident a rezultat vătămarea corporală gravă a pietonului. Conducatorul auto, după producerea accidentului, a părăsit locul faptei fără
încuviinţarea poliţiei, fiind identificat ulterior.
Cercetarile au fost efectuate de catre politisti din cadrul BR Câmpulung.

In ziua de 25.08.2013, orele 17:45, G.L., de 46 ani, din Mioveni, in timp ce conducea un autoturism, la patrunderea pe DC 19, de pe raza com. Budeasa, venind de pe o proprietate alaturata acestuia, nu a acordat prioritate de trecere unui vehicul condus din directia Budeasa catre Bascov, de catre M.G., de 19 ani, din Pitesti.In urma accidentului a rezultat vatamarea corporala usoara a lui C.M. de 49 ani, din Mioveni, pasager in autoturismului condus de G.L..
Conducatorii auto nu se aflau sub influenta bauturilor alcoolice.
Cercetarile au fost efectuate de catre politisti din cadrul B.R. Pitesti.

Infracţiuni rutiere

Agenţii Secţiei 17 Politie Rurala Tigveni au identificat pe M.C.C., de 22 de ani din Suici, sat. Rudeni, in timp ce conducea un moped neinmatriculat sau inregistrat pentru circulatia pe drumurile publice. De asemenea, barbatul nu poseda permis de conducere.
In cauza se efectueaza cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii prev. si ped. de art. 85 alin.1si 86 alin. 1 din OUG 195/2002R.

In data de 25-08-2013 orele 23.05, politisti din cadrul Sectiei nr. 5 Politie Rurala Calinesti au depistat pe C.I., de 43 ani , din comuna Calinesti, jud. Arges in timp ce conducea un autoturism aflandu-se sub influenta bauturilor alcoolice. Conducatorul auto a refuzat sa fie testat cu aparatul etilotest si recoltarea de probe biologice in vederea stabilirii alcoolemiei.
Barbatului i s-a intocmit dosar de cercetare penala conf. art. 87 alin. 5 din OUG 195/2002R.

De asemenea, în jurul orelor 23.10, politisti din cadrul Sectiei nr. 5 Politie Rurala Calinesti au depistat pe C.M.,de 40 ani ,din comuna Calinesti, jud. Arges in timp ce conducea un autoturism fara a poseda permis de conducere si fiind sub influenta bauturilor alcoolice. Conducatorul auto a refuzat sa fie testat cu aparatul etilotest si recoltarea de probe biologice in vederea stabilirii alcoolemiei.
Celui in cauza i s-a intocmit dosar de cercetare penala conf. art. 86 alin.1 si art. 87 alin. 5 din OUG 195/2002R.

Activităţi Silvice

Agenţii Secţiei 5 Poliţie Rurală Călineşti au acţionat pe linia controlului legalităţii transportului de material lemnos pe raza de competenţă, ocazie cu care au depistat pe R.A., de 42 ani, din Călineşti, sat Valea Corbului, în timp ce transporta pe DJ704B Rîncăciov, cu atelajul hipo, cantitatea de 0.5 mc material lemnos specia fag, fără a avea documente de provenienţă şi transport, fiind sancţionat conform art. 19 lit. b din Legea 171/2010, cu amendă în valoare de 2000 lei iar materialul lemnos a fost confiscat şi predat în custodia Ocolului Silvic Topoloveni.

Poliţiştii Sectiei de Politie 9 Leordeni, au desfăşurat activităţi specifice, ocazie cu care au depistat B.M.S. de 30 ani, N.I. de 34 ani, P.A. de 55 ani si M.I. de 34 ani toti din Bogaţi, în timp ce transportau pe D.J. 702 C Bogaţi cu atelajele hipo cantitatea totala de 3,5 mst. material lemnos esenţă salcâm fără a avea asupra sa aviz de însoţire a materialului lemnos .
Persoanele în cauză au fost sancţionate contravenţional conform art. 19 alin. 1 lit. b din Lg. 171/2010 cu amendă în valoare de 2000 lei fiecare, iar materialul lemnos a fost confiscat şi lăsat în custodie la Ocolul Silvic Topoloveni.

Totodata, poliţiştii Secţiei nr. 16 Poliţie Rurală Valea Mare Pravăţ împreună cu reprezentanţi din cadrul O.S. Câmpulung au acţionat pe raza de competenţă pe linia prevenirii delictelor silvice ocazie cu care i-au depistat pe L.M., de 27 ani, G.I., de 32 ani, G.O. de 28 ani, A.I. de 19 ani şi A.A. de 23 ani, toţi din com. Bughea de Sus, care transportau cu atelaje hipo cantitatea de 4,5 m.c. material lemnos esenţă fag fără documente legale de provenienţă. Cei în cauză au fost sancţionaţi conf. Lg. 171/2010 cu amenzi în cuantum de 2000 lei, materialul lemnos fiind confiscat şi predat în custodia O.S. Câmpulung .

Agenţii Secţiei nr. 15 Poliţie Rurală Stîlpeni l-au depistat pe A.G., de 43 ani, din Coşeşti, care a tăiat fără drept 2 arbori specia stejar din fondul forestier proprietate personală situat pe raza com. Coşeşti.
Barbatul a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 500 lei conform Legii 171/2010 iar cantitatea de 0,500 mc material lemnos a fost confiscată şi predată către O.S.E. Mihăeşti.

Despre Administrator

Citeşte şi ...

Sancționati de jandarmi pentru acces cu ATV-urile în fondul forestier

Sancționati de jandarmi pentru acces cu ATV-urile în fondul forestier

6 persoane au fost sancționate În acest sfârșit de săptămână, jandarmii argeșeni au desfășurat mai ...

Lasă un răspuns

Please add a post. Powered by Announcement Bar