Acasă / EVENIMENT / Prefectul Emanuel Soare îi asigură pe protestatari că nemulțumirile lor vor fi transmise Guvernului României

Prefectul Emanuel Soare îi asigură pe protestatari că nemulțumirile lor vor fi transmise Guvernului României

Prefectul județului Argeș, Emanuel Soare, a discutat cu reprezentanții sindicatelor care au protestat săptămâna aceasta în fața Prefecturii. Prefectul Emanuel Soare i-a asigurat pe protestatari că nemulțumirile lor vor fi transmise Guvernului României. Discuțiile au avut loc atât luni, 22 februarie, cât și miercuri, 24 februarie, cu delegații ale protestatarilor, după acțiunile de protest organizate, în principal, de către angajații din cadrul MAI.

Luni, 22 februarie, membrii Federaţiei Sindicatelor Naţionale ale Poliţiştilor şi Personalului Contractual din România (FSNPPC) și reprezentanți ai Cartel Alfa au protestat în centrul Piteștiului, cerând drepturi salariale, actualizarea normei lunare de hrană acordate personalului MAI şi încadrarea unitară a personalului contractual din cadrul MAI, în grupe de muncă.

Miercuri au protestat în fața Prefecturii Argeș în jur de 100 de membrii ai Federației PUBLISIND, la care sunt afilitate Sindicatul Național al Polițiștilor din Penitenicare (SNPP), Europol (Sindicatul Polițiștilor Europeni) și Dicasterial (sindicat al grefierilor). Acțiunea a avut loc ca reacție la înghețarea salariile din sectorul bugetar în acest an. De asemenea, sindicaliștii sunt nemulțumiți de eliminarea voucherelor de vacanță (de 1450 lei/angajat). Măsurile au fost implementate de Guvernul României pentru reducerea cheltuielilor bugetare.

protest politisti ipj arges (26)

Despre Roxana Burcea

Citeşte şi ...

Amenzi usturatoare (1)

Persoanele care aruncă gunoiul la întâmplare riscă amenzi usturătoare

Nesimțirea costă!Folosirea platformelor de gunoi în mod necorespunzător este sancționată de către Poliția Locală Pitești! ...

Lasă un răspuns

Please add a post. Powered by Announcement Bar