Acasă / EVENIMENT / Prins de polițiști după ce a părăsit locul accidentului

Prins de polițiști după ce a părăsit locul accidentului

În ziua de 02.04 a.c., Poliția Orașului Topoloveni a fost sesizată despre faptul că pe Drumul Comunal 95 – Mavrodolu – Ciupa, pe raza com. Rătești, jud. Argeș, pe partea carosabilă se află decedată o persoană de sex bărbătesc.
La fața locului s-au deplasat echipele operative din cadrul Poliției Oraș Topoloveni și I.P.J.Argeș care au stabilit că persoana decedată se numește P.C. de 36 de ani din com Tătărăștii de Sus, jud. Teleorman. Acesta prezenta leziuni în zona feței și a pieptului.
În urma cercetărilor efectuate a fost identificat D.F. de 27 ani, din com Valea Mare, jud. Dâmbovița, care a condus un vehicul cu tracțiune animală, în care se afla ca pasager P.C. Acesta din urmă s-a dezechilibrat a căzut din vehicul și a fost calcat de roata atelajului.
Dupa producerea evenimentului D.F. a parasit locul accidentului deplasându-se la domiciliul său.
Acesta a fost prezentat Judecătoriei Topoloveni cu propunere de arestare preventivă.
Totodată, ca urmare a extinderii cercetărilor s-a mai stabilit că D.F., împreună cu victima si alte 7 persoane, toți din județul Dâmbovița, în noaptea de 01/02.04.2014, au sustras aproximativ 35 m (cca. 4000 kg) dintr-o conductă dezafectată, de pe raza comunei Morteni, județul Dambovita.
În cauză s-a dispus continuarea cercetărilor față de D.F. sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt calificat, ucidere din culpă și părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ștergerea urmelor acestuia, fapte prevăzute și pedepsite de art. 228, 229 C.p. art. 192 alin. 2 C.p., art. 338 alin. 1 C.p., precum și față de N.S.N., de 28 ani, D.L.G., de 35 ani, D.T. de 43 ani, D.R. de 22 ani, N. M. de 24 ani, N.N. de 50 ani și S.R. de 33 ani, toți din comuna Valea Mare, județul Dâmbovița sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, faptă prevăzută și pedepsită de art. 228,229 CP.

Foto – Mihai Neacsu

Despre Administrator

Citeşte şi ...

aparatele de marcat fiscale

Agenți economici sancționati că nu utilizau aparatele de marcat fiscale

Activități de combatere a comerțului ilicit În perioada 17-18 februarie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului ...

Lasă un răspuns

Please add a post. Powered by Announcement Bar