Acasă / SOCIAL / Şcoala altfel – Să ştii mai multe să fii mai bun

Şcoala altfel – Să ştii mai multe să fii mai bun

Săptămâna cunoscută ca ,, Şcoala Altfel – Să ştii mai multe să fii mai bun,, le oferă elevilor de liceu, şcoli gimnaziale şi nu în ultimul rând prichindeilor – preşcolari, ocazia de a afla din secretele muncii de zi cu zi ale poliţiştilor.

Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Argeş prin Compartimentul de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii, poliţiştii de proximitate şi poliţiştii Serviciului Rutier va prezenta elevilor teme legate de prevenirea delincvenţei juvenile şi recomandări de prevenire a criminalităţii.

Astfel în perioada 07.04 – 11.04 a.c. în unităţile de învăţământ de pe raza judeţului Argeş poliţiştii argeşeni se vor întâlni cu toate categoriile de elevi (preşcolari, şcolari, liceeni) şi cu dascălii acestora, ocazie cu care se vor face ore deschise de educaţie rutieră, delincvenţă juvenilă, violenţă, înşelăciuni, absenteism şcolar, prin discuţii libere şi prezentarea de filme educative.

Săptămâna ,, Şcoala Altfel,, are în program dezbateri, filme educative şi diverse activităţi de educaţie antiinfracţională şi antivictimală, toate activităţile desfăşurându-se în baza parteneriatului cu Inspectoratul Şcolar Argeş.

În perioada 07.04.-14.2014 Serviciul Rutier va asigura un climat de siguranţă în apropierea unităţilor de învăţământ prin prezenţa sporită a efectivelor de poliţie.
M.N

Despre Administrator

Citeşte şi ...

controale ISU

25 de controale și sancțiuni în cuantum de 302.500 lei, aplicate de inspectorii de prevenire argeșeni

În intervalul 12 – 18 februarie 2024, inspectorii de prevenire argeșeni au desfășurat, în județul ...

Lasă un răspuns

Please add a post. Powered by Announcement Bar