Acasă / EVENIMENT / Proces pentru furt de bijuterii

Proces pentru furt de bijuterii

Poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale Argeş au definitivat, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti, cercetările într-o cauză penală pricind comiterea infracţiunii de furt calificat (două acte materiale).
Din verificări a rezultat că, în noaptea de 19 spre 20 septembrie, Constantin C. I., de 42 de ani, din Piteşti, respectiv Ionuţ T., de 36 de ani, din Călineşti, dar care locuieşte efectiv la Ştefăneşti, au pătruns prin efracţie într-un magazin de bijuterii din Piteşti, ale cărui sisteme de protecţie antiefracţie nu funcţionau corespunzător şi au furat 1,1 kg bijuterii din aur în valoare de aproximativ 310.000 de lei.
Extinzând verificările, oamenii legii au mai stabilit că, în noaptea de 17 spre 18 ianuarie, aceeaşi indivizi au pătruns tot prin efracţie şi într-o sală de jocuri de noroc din municipiu, din care ar furat aproximativ 20.000 de lei. Pentru documentarea activităţii infracţionale, anchetatorii, cu sprijinul luptătorilor Serviciului Acţiuni Speciale şi specialiştilor Seriviciului Criminalistic Argeş, au efectuat două percheziţii la locuinţele suspecţilor.
Vă reamintim că, după administrarea probatoriului, cei doi au fost reținuți 24 de ore pe bază de ordonanță şi încarceraţi în arestul poliţiei judeţene. Procurorul de caz i-a prezentat instanței, iar Judecătoria Pitești a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile. Pe parcursul cercetărilor au fost efectuate mai multe activități cu sprijinul polițiștilor de investigații criminale din cadrul Secției 1 Pitești, iar activitățile au beneficiat de suportul de specialitate al Direcției de Operațiuni Speciale din Poliția Română.

retinuti-furt-fotopress24

Despre Administrator

Citeşte şi ...

Omicron

 255 de „pozitivi”, un deces şi 102 vaccinări

Instituția Prefectului  informează că,astăzi, în judeţ, 255 de persoane au fost confirmate pozitiv Covid-19, din ...

Lasă un răspuns

Please add a post. Powered by Announcement Bar