Acasă / SOCIAL / Procurorii DNA, primele declaraţii în cazul deputatului Rădulescu

Procurorii DNA, primele declaraţii în cazul deputatului Rădulescu

Percheziţii la firma deputatului PSD Cătălin Rădulescu. Procurorii DNA fac în aceste momente la firma deputatului PSD Cătălin Rădulescu într-un dosar de corupţie în care este implicat şi deputatul Cătălin Rădulescu.

Procurorii DNA au transmis şi un comunicat de presă despre acest dosar de cercetare penală: „Ca urmare a unor informații apărute în mass media în cursul dimineții de 17 februarie 2014, Biroul de Informare și Relații Publice este abilitat să facă următoarele precizări: Procurorii din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie – Secţia de combatere a infracţiunilor conexe infracţiunilor de corupţie efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârșirea, în cursul anului 2013, a unor infracțiuni de corupție și asimilate celor de corupție (efectuarea de operațiuni financiare ca acte de comerț incompatibile cu funcția) de către o persoană cu o funcţie de demnitate publică. În cursul dimineții de 17 februarie 2014, ca urmare autorizării de către instanța competentă, sunt efectuate percheziții la o locație situată în municipiul Pitești, respectiv la sediul unei societăţi comerciale. În acest moment, în cauză se efectuează urmărirea penală prin raportare strict la fapte, nefiind începută urmărirea penală faţă de vreo persoană. Raportat la actele procedurale efectuate în prezenta cauză, precizăm că, atunci când împrejurările vor permite, vom fi în măsură să oferim detalii suplimentare.” au transmis procurorii DNA Piteşti.

Ioana Constantin

Despre Administrator

Citeşte şi ...

Filarmonica Pitești

De Simfonia Lalelelor, Iana Novac și Distinto, concert vocal-simfonic extraordinar

Filarmonica Pitești organizează joi, 18 aprilie, de la ora 19.00, la Centrul Multifuncțional, concertul vocal-simfonic ...

Lasă un răspuns

Please add a post. Powered by Announcement Bar