Acasă / SOCIAL / Primarul Diaconu şi-a mai cumpărat o casă pe strada primarilor

Primarul Diaconu şi-a mai cumpărat o casă pe strada primarilor

Primarul municipiului Curtea de Argeş, Nicolae Diaconu pare că ştie să îşi investească economiile într-un domeniu profitabil şi anume cel imobiliar. Nu puţine sunt proprietăţile pe care le deţine atât în Argeş cât şi în Tulcea iar achiziţiile în domeniu par că nu s-au terminat pentru primul edil.

Zilele trecute Nicolae Diaconu a perfectat actele pentru achiziţionare unui teren şi a unei case bătrâneşti pe strada Plopiş, situate la nici doi paşi de casa consilierului local Ion Şerban. Contra sumei de 35.000 de euro Diaconu a cumpărat o parcelă de teren valoroasă pe care o consideră „investiţie” şi unde vrea să dărâme casa şi toate anexele gospodăreşti aflate pe acesta.

„Da, am cumpărat un teren pe Plopiş. Intenţionez să dărm tot ce este acolo, casa bătrânească şi magaziile pentru că de fapt eu de teren am fost interesat, ca şi investiţie. Nu am plătit 50.000 de euro aşa cum se vehiculează ci 35.000…”, a declarat primarul Nicolae Diaconu redactorilor PROFIT.

Se pare că zona Plopiş este una atractivă pentru edilul care la doar o stradă distanţă mai deţine o vilă somptuoasă pe care deocamdată o are închiriată.

L.C

Despre Administrator

Citeşte şi ...

căutat de polițiști (1)

Bărbat de 69 de ani,căutat de polițiști

În cursul nopții de ieri, 12 spre 13 aprilie a.c., politiștii din cadrul Poliției Municipiului ...

Lasă un răspuns

Please add a post. Powered by Announcement Bar