Acasă / EVENIMENT / Program argentinian și spaniol, la Filarmonica Pitești

Program argentinian și spaniol, la Filarmonica Pitești

Filarmonica Pitești organizează joi, 22 februarie, de la ora 19.00, la Centrul Multifuncțional, concertul simfonic Libertango. Alături de orchestra de coarde a Filarmonicii Pitești, dirijată de Alexandru Ilie, revine, ca solist, acordeonistul Fernando Mihalache. În program: A. Piazzolla – Oblivion, Adios nonino, Libertango, Milonga del Angel, Canto de Octubre, La muerte del angel și Escualo, J. Turina – La Oracion del Torero și A. Williams – Primera Suite Argentina.  

Alexandru Ilie

Absolvent al Universităţii Naţionale de Muzică din Bucureşti (licență și master), Alexandru Ilie a fost premiat la concursurile de gen la care a participat. A parcurs perioade de practică la Radiodifuziunea Română, Teatrul Naţional Bucureşti şi la Opera Naţională Română Bucureşti şi a susţinut concerte cu orchestrele Universităţii de Muzică din capitală. A colaborat şi colaborează cu Opera Braşov, Opera Craiova, Orchestra Naţională de Tineret a Moldovei, Orchestra Română de Tineret şi filarmonicile din Timişoara, Cluj-Napoca, Ploieşti, Râmnicu-Vâlcea, Târgu Mureş, Oradea, Bacău, Piteşti, Craiova. În prezent este dirijor principal al Operei Comice pentru Copii şi al Teatrului Naţional de Operetă şi Musical „Ion Dacian”, ambele din Bucureşti.

Fernando Mihalache

Doctor în muzică, Fernando Mihalache este unul dintre puţinii interpreţi ai acordeonului care au pătruns pe scenele de concert în producţii de spectacole muzicale, jazz şi camerale. Profesor preparator la Universitatea Naţională de Muzică Bucureşti, a colaborat cu Teatrul Naţional Bucureşti şi Opereta Naţională Bucureşti. Abordând genuri şi stiluri muzicale diverse, a participat la festivaluri de marcă pe scenele ţării. Este artist polivalent, interpretând şi la nai, keyboard şi pian.

Biletele pot fi procurate de la casa de bilete a instituției și de pe www.bilete.ro, prețul unuia fiind de 40 de lei și 30 de lei, în funcție de categoria locului. Elevii, studenții și pensionarii beneficiază de reducerile aferente.

Despre Administrator

Citeşte şi ...

Cocoveica Armina-Maria

Minora dispărută de la domiciliu a fost găsită

În urma verificărilor efectuate de polițiști, minora a fost găsită.După parcurgerea procedurilor legale, aceasta va ...

Lasă un răspuns

Please add a post. Powered by Announcement Bar