Acasă / SPORT / Programul Ligilor a II-a şi a III-a la fotbal

Programul Ligilor a II-a şi a III-a la fotbal

Partea a doua a sezonului în Liga a II-a va debuta pe 17 martie cu etapele 17 (seria I), respectiv 15 (seria a II-a) şi se va termina pe 12 aprilie, dar în funcţie de televizări se poate juca şi pe 13 aprilie. În aceste condiţii, Federaţia Română de Fotbal a anunţat ieri că în seria a doua va avea loc o intermediară, iar în cealaltă trei. Din cauza haosului creat de Sportul Studenţesc, prin abandonul în plin campionat, seria I a rămas cu numai 14 echipe.
Finalul sezonului regulat le va aduce echipelor o pauză de o săptămână, cele două faze superioare ale competiţiei urmând a începe pe 19 aprilie. Play-off-ul şi play-out-ul vor avea câte 10 runde şi se vor încheia pe 7 iunie. Opt dintre aceste runde se vor disputa în fiecare weekend, dar vor exista şi două intermediare, a patra – pe 7 mai şi a opta – pe 28 mai.
Datele de disputare ale play-off-ului/play-out-ului: 19 aprilie, 26 aprilie, 3 mai, 7 mai, 10 mai, 17 mai, 24 mai, 28 mai, 31 mai, 7 iunie.
Conform liga 2.ro, pentru echipele de la acest nivel, sezonul se va relua pe 28 februarie, de la ora 14, iar cele şapte runde rămase se vor disputa în fiecare vineri, până pe 11 aprilie, şi poate chiar pe 12 aprilie.
După sezonul regulat va exista o pauză de o săptămână, după care vor începe fazele superioare, cu play-off şi play-out, în care se va intra doar cu punctele făcute împotriva echipelor cu care se va concura acolo. Programul va include şi două intermediare, în rundele cu numărul 4 şi 8.
Datele de disputare ale play-off-ului/play-out-ului sunt: 18 aprilie, 25 aprilie, 2 mai, 6 mai, 9 mai, 16 mai, 23 mai, 27 mai, 30 mai şi 6 iunie.

M.C Foto-Mihai N.

Despre Administrator

Citeşte şi ...

volei-feminin

Măsuri de ordine publică la meciul internațional de volei masculin la Sala Sporturilor Mioveni

Astăzi, 10 ianuarie 2024, începând cu ora 20.00, jandarmii argeșeni vor fi prezenți la Sala ...

Lasă un răspuns

Please add a post. Powered by Announcement Bar