Acasă / EVENIMENT / Proiecții speciale în week-end, la Cinema „București”

Proiecții speciale în week-end, la Cinema „București”

Sâmbătă, 2 decembrie 2023, de la ora 18.00, la Cinematograful de artă „București” va fi proiectat filmul „Maria, Regina României”, regizat de Alexis Cahill, în rolurile principale fiind Roxana Lupu (II), Daniel Plier și Adrian Titieni.
Un film cât o istorie, o poveste bazată pe fapte reale ce are în prim plan figura marcantă a Reginei Maria. Regăsim o Românie devastată de Primul Război Mondial. Măcinată de boală, ținută captivă foametei și deznădejdei, soarta politică a țării este extrem de controversată.

În primăvara anului 1919, Regina Maria pleacă la Conferința de Pace de la Paris să-i înfrunte pe cei mai puternici lideri ai lumii și să lupte pentru o Românie Mare.
Prețul unui bilet la acest film este de 6 lei, cu reduceri de 50% pentru studenți și pensionari și de 75% pentru elevi.
Duminică, 3 decembrie 2023, de la ora 18.00, la Cinematograful de artă „București” va fi proiectat în premieră filmul „Confort Nordic”, regizat de Hafsteinn Gunnar Sigurðsson, în rolurile principale fiind Lydia Leonard, Timothy Spall, Ella Rumpf și Nick Blakeley.
E jenant să-ți recunoști fricile, mai ales când e vorba de o fobie de mers cu avionul și ai cumpărat deja bilete de vacanță cu noul iubit. În pregătirea acestei călătorii, Sarah se înscrie la un curs exclusivist menit s-o vindece de teama de zbor, testul final fiind o cursă dus-întors Londra-Reykjavik. Ceea ce pe hârtie sună fezabil devine complicat atunci când din grup fac parte un scriitor ursuz, un inventator, prietena lui influenceriță și un ghid timorat. O dată cu turbulențele, spiritele se încing și anxietatea face loc unui spumos val de paranoia ce transformă călătoria într-o cursă contra cronometru la finalul căreia, literalmente, mai zboară cine poate.
Prețul unuibilet la acest film este de 8 lei, cu reduceri de 50% pentru studenți și pensionari și de 75% pentru elevi.

Despre Administrator

Citeşte şi ...

Două accidente în Argeș - Băbana și Drăganu

Două accidente în Argeș – Băbana și Drăganu

În aceste momente, pompierii argeșeni au fot solicitați să intervină la două evenimente rutiere produse ...

Lasă un răspuns

Please add a post. Powered by Announcement Bar