Acasă / EVENIMENT / Racordare ilegală la reţeaua de distribuţie a energiei electrice

Racordare ilegală la reţeaua de distribuţie a energiei electrice

Ieri dimineaţă,, jandarmi din cadrul IJJ ARGEŞ au executat o acţiune la solicitarea reprezentanţilor S.C. CEZ ROMÂNIA S.A pe raza comunelor Bascov şi Merişani, judeţul Argeş, având drept scop combaterea fenomenului de racordare ilegală la reţeaua de distribuţie a energiei electrice.
Cu această ocazie, lucrătorii CEZ ROMÂNIA S.A împreună cu forţele de ordine au controlat mai multe imobile, constatând faptul că proprietarii a 11 imobile (2 pe raza satului Schiau, Comuna Bascov şi 9 în comuna Merişani )foloseau instalaţii clandestine în scopul racordării directe la reţea sau pentru ocolirea echipamentelor de măsurare.
Din cauza acestui motiv lucrătorii S.C. CEZ ROMÂNIA au luat măsura întreruperii alimentării respectivelor imobile cu energie electrică, şi au ridicat în vederea confiscării conductorii electrici. De asemenea, s-a procedat la inventarierea consumatorilor casnici găsiţi în funcţiune, aflaţi în incinta fiecărui imobil în vederea evaluării şi stabilirii prejudiciului.
Jandarmii au întocmit acte de constatare unui număr de 11 făptuitori – proprietari de imobile , sub aspectul săvârşirii a 22 infracţiuni (furt, executarea sau folosirea de instalaţii clandestine în scopul racordării directe la reţea sau pentru ocolirea echipamentelor de măsurare), dosarele urmând a fi înaintate Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti.

M.N

Despre Administrator

Citeşte şi ...

Incendiu anexă gospodărească Popești

Incendiu puternic la o anexă gospodărească din comuna Popești

Pompierii de la Punctul de Lucru Izvoru, alături de Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență ...

Lasă un răspuns

Please add a post. Powered by Announcement Bar