Acasă / EVENIMENT / Rănit de un şofer agresiv şi fără permis

Rănit de un şofer agresiv şi fără permis

Rănit de un şofer agresiv şi fără permis
Un bărbat a ajuns în spatele gratiilor după ce, deşi nu are permis, s-a urcat la volanul unei maşini şi s-a îndreptat cu vehicului spre două persoane.
Evenimentul a avut loc în după-amiaza zilei de 21 aprilie, când polițiștii Biroului Rutier Pitești au fost sesizați despre producerea unei stări conflictuale, context în care un bărbat a condus o autoutilitară fără a deţine permis de conducere şi a determinat, prin manevrele efectuate, rănirea unei alte persoane.
Din verificări s-a stabilit că în jurul orei 14.30 a zilei amintite, Mihai N., de 51 de ani, din Pitești, s-a certat cu două persoane în zona Pieței Ceair. De asemenea, pe fondul stării conflictuate ivite, cu toate că nu are permis, cel în cauză a condus o autoutilitară pe strada 9 mai din municipiu, unde a manevrat autovehiculul în mod amenințător, astfel încât, pentru a nu fi călcată, una dintre cele două persoane s-a ferit şi a suferit leziuni, lovindu-se de oglinda altui autovehicul.
În cauză a fost întocmit dosar penal pentru comiterea infracțiunilor de conducere fără drept, loviri sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice, cercetările făcându-se sub supravegherea unui procuror.
După administrarea probatoriului, pe 21 aprilie, seara, Mihai N. a fost reținut 24 de ore pe bază de ordonanță şi încarcerat în arestul poliţiei judeţene. A doua zi, cel în cauză a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești cu propunerea de luare a unei măsuri preventive şi a fost pus sub control judiciar pentru 60 de zile, cu obligația de a nu pătrunde în incinta Pieței Ceair.

Despre Administrator

Citeşte şi ...

Acțiune a polițiștilor rutieri împreună cu specialiștii RAR (2)

Sancțiuni aplicate de polițiștii rutieri în ultimele 48 de ore

În zilele de 17 și 18 mai a.c., polițiștii Serviciului Rutier Argeș, împreună cu polițiștii ...

Lasă un răspuns

Please add a post. Powered by Announcement Bar