Acasă / EVENIMENT / Roi de albine la un bloc din Piteşti – VIDEO

Roi de albine la un bloc din Piteşti – VIDEO

În jurul orei 14 a după-amiezii de azi, ISU Argeş a fost sesizat că la blocul 214 de pe bulevardul Republicii din Piteşti (Turnul de la gară cum este cunoscut imobilul) este un roi de albine.
Acolo au intervenit pompieri ai Detaşamentului Piteşti cu o autoscară, care au ajutat o persoană, apicultor din câte am aflat, să ajungă streaşina blocului. Purtând echipamente de protecţie, subofiţerul care manevra nacela autoscării şi apicultorul au reuşit să îndepărteze roiul. Nicio persoană nu a fost înţepată de albinele furioase şi prin urmare nimeni nu a fost asistat medical.

VIDEO – https://youtu.be/mQEI0fsx3eI

Intervenţia subofiţerilor ISU a fost salutară, având în vedere că albinele putea prezenta un real pericol pentru locatarii blocului cu pricina, majoritatea fiind oameni în vârstă, dar şi pentru cei mai tineri care au copii mici, precum şi pentru trecătorii – zona fiind una cu trafic auto şi pietonal intens – aflaţi în drum spre piaţa Smârdan sau Gara Sud. De precizat că albinele nu au fost ucise şi cuibul a fost colectat într-un sac special pentru a fi transportat şi eliberat într-o zonă departe de oameni.

Despre Administrator

Citeşte şi ...

Incendiu de vegetație uscată în comuna Stolnici

Incendiu de vegetație uscată în comuna Stolnici

În această după-amiază, pompierii de la Punctul de Lucru Stolnici au fost solicitați să intervină ...

Lasă un răspuns

Please add a post. Powered by Announcement Bar