Acasă / EVENIMENT /  Om al străzii judecat pentru vătămare corporală

 Om al străzii judecat pentru vătămare corporală

retinut-de-politie-fotopress-24ro-5
Judiciariştii Biroului de Investigaţii Criminale Piteşti au finalizat cercetările într-un dosar penal deschis pentru vătămare corporală ocazie cu care au încătuşat un bărbat.
Din verificări a rezulat că, după cum de altfel am şi relatat luna trecută, în noaptea de 30 spre 31 mai, pe fondul unui conflict spontan generat de consumul de alcool, doi bărbaţi s-au luat la bătaie. Primul dintre ei este Marian O., de 26 de ani, persoană fără adăpost, din Davideşti, care a bătut cu bestialitate un alt bărbat de 35 de ani, din Rociu, şi el om al străzii. Acesta a ajuns la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean în stare gravă şi a fost operat după ce medicii au stabilit că suferise o ruptură de splină. Ulterior, reprezentanţii spitalului i-a sesizat pe poliţişti, care au demarat investigaţiile. Inițial, agresorul a fost cercetat pentru loviri și alte violențe, ulterior încadrarea juridică fiind schimbată în vătămare corporală.
După administrarea probatoriului Marian O. a fost reținut pentru 24 de ore pe bază de ordonanţă şi încarcerat în arestul poliţiei judeţene, apoi procurorul l-a prezentat instanței de judecată, care a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile. Individul este recidivist, având la activ condamnări pentru furturi și alte agresiuni. Acum, dosarul cauzei urmează să fie înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti cu propunerea de trimitere în judecată.

Despre Administrator

Citeşte şi ...

Accident-motocicletă

Minor de 16 ani, căzut cu motocicleta în localitatea Dărmănești

În urmă cu puțîn timp,un accident rutier în care a fost implicată o motocicletă a ...

Lasă un răspuns

Please add a post. Powered by Announcement Bar