Acasă / SOCIAL / S-au servit… sarmale şi bere gratis de Ziua comunei Albota

S-au servit… sarmale şi bere gratis de Ziua comunei Albota

Ieri a fost sărbătorită Ziua comunei Albota, localitate de lângă Pitești. La petrecere, una cu mici, sarmale, îngheţată, turtă dulce, bere, băuturi răcoritoare și muzică populară, s-au strâns o mulţime de oameni, atât din Albota, cât şi din alte localităţi.
Atmosfera de pe stadionul comunal, acolo unde s-a ținut petrecerea, a fost una cât se poate de liniştită și relaxată până când s-au servit… sarmale şi bere gratis. Atunci oamenii au început să se înghesuie şi chiar să se certe unii cu alţii pentru că nu se respecta rândul format.
Odată depășit acest moment penibil și tipic românesc, invitații s-au bucurat de recitalurile unor artiști consacrați, printre care s-au numărat Petrică Mâţu Stoian, Constantin Enceanu, Cristina Turcu Preda şi Emilia Ghinescu. S-au dansat hore și sârbe, iar din oră în oră s-au făcut extrageri la o tombolă cu premii: uscător pentru păr, cafetieră, fier de călcat, aspirator, o tabletă, un cuptor cu microunde şi o bicicletă. Petrecerea, începută în jurul orei 15, s-a încheiat la ora 23 cu un foc de artificii. Ziua comunei a fost organizată de Primăria și Consiliul Local Albota.

Sursa text –Epitesti.ro
Foto –Mihai Neacsu

Despre Administrator

Citeşte şi ...

Fernando Mihalache

Program argentinian și spaniol, la Filarmonica Pitești

Filarmonica Pitești organizează joi, 22 februarie, de la ora 19.00, la Centrul Multifuncțional, concertul simfonic ...

Lasă un răspuns

Please add a post. Powered by Announcement Bar