Acasă / EVENIMENT / Scandal cu poliţia la spital. Un şofer beat a refuzat să dea probe pentru stabilirea alcoolemiei

Scandal cu poliţia la spital. Un şofer beat a refuzat să dea probe pentru stabilirea alcoolemiei

Un şofer din Argeş a fost prins cu peste 150 de kilometri pe oră în localitate. După ce polițiștii i-au pus cătușele, tânărul a făcut un adevărat circ, apoi scandalul a continuat pe holurile spitalului, unde a refuzat să dea probe biologice pentru stabilirea alcoolemiei, informează România TV.
„Nu aveam nicio viteză, dormeam în maşină, mergeam cu somnul. Nu am condus eu, eu dormeam pe bancheta din spate”, a spus bărbatul.
Tânărul susţine că dormea în maşină, dar poliţiştii îl contrazic. Spun că gonea cu 152 de kilometri pe oră prin localitate şi mirosea puternic a alcool. A fost dus la spital, unde a făcut circ cu medicii pe care nu i-a lăsat să-i recolteze probe de sânge.
„Conducătorul auto a fost depistat pe raza localităţii Mărăcineni cu viteza de 152 km la oră. Emana halenă alcoolică şi a fost condus la spital pentru a-i fi recoltate probe biologice. La spital a refuzat recoltarea de probe biologice”, a declarat Marius Nicolaescu, Poliţia Rutieră Argeş.
Tânărul s-a ales cu dosar penal pentru că a refuzat recoltarea de probe biologice şi a rămas şi fără permisul de conducere.
Sursa text – romaniatv.net
Foto- Mihai Neacsu

Despre Administrator

Citeşte şi ...

aparatele de marcat fiscale

Agenți economici sancționati că nu utilizau aparatele de marcat fiscale

Activități de combatere a comerțului ilicit În perioada 17-18 februarie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului ...

Lasă un răspuns

Please add a post. Powered by Announcement Bar