Acasă / SPORT / Sala Polivalentă de la Mioveni, gata în vara lui 2015

Sala Polivalentă de la Mioveni, gata în vara lui 2015

Astăzi, conducerea Primăriei Mioveni și-a prezentat raportul de activitate, precum și planurile pe următorii ani. Edilul Ion Georgescu a catalogat anul 2013 ca fiind unul relativ bun pentru comunitatea din Mioveni, însă se mai puteau face câteva lucruri. Inaugurarea bazinului de înot, la standarde occidentale, modernizarea pavajului din zona Casei de Cultură, demararea proiectului parcului industrial și construirea variantei de transport rutier Uzina Dacia-DN 73 reprezintă realizări care l-ar face pe orice edil din țară să fie mândru. În ceea ce privește sportul din Mioveni, chiar dacă echipa locală de fotbal nu strălucește la capitolul performanță, orașul (devenit, tot în acest an, al doilea ca mărime din Argeș, după Pitești) va avea în curând și sală polivalentă, cea mai mare din județ.
,,Vă promit că peste 18 luni vom participa cu toții la primul eveniment în noua sală. Nu va fi destinată numai sportului, ci va fi o sală polivalentă, unde se pot organiza și concerte, reuniuni… Sala va avea o capacitate de 3.000 de locuri (n.r.-cam de trei ori mai mult decât Sala Sporturilor din Trivale) și se va putea goli în doar cinci minute. Va fi dotată la ultimele standarde și va fi o mândrie nu numai pentru locuitorii din Mioveni, ci pentru întregul județ,” a declarat Georgescu.
În timp ce Mioveniul inaugurează obiective pe bandă rulantă, grație unei administrații care funcționează impecabil, la Pitești nu se anunță nimic. Parc industrial nu avem și nici nu se anunță construirea vreunuia, sală polivalentă-poate prin 2030, cât despre administrație…
Dan Badea Foto : Mihai Neacsu

Despre Administrator

Citeşte şi ...

volei-feminin

Măsuri de ordine publică la meciul internațional de volei masculin la Sala Sporturilor Mioveni

Astăzi, 10 ianuarie 2024, începând cu ora 20.00, jandarmii argeșeni vor fi prezenți la Sala ...

Lasă un răspuns

Please add a post. Powered by Announcement Bar