Acasă / SPORT / SCM Argeşul Piteşti – FCM Cîmpina 0-0

SCM Argeşul Piteşti – FCM Cîmpina 0-0

Puncte importante pierdut
Fotbaliştii de la SCM Piteşti nu au reuşit decît un rezultat de egalitate în confruntarea de ieri, de pe propriul teren, cu FCM Cîmpina, una dintre echipele care vor intra în play-off. Lotul pregătit de Iulian Crivac a scos un punct în urmă cu un joc destul de modest, în care ocaziile clare de gol au putut fi numărate pe degetele unei singure mîini.
Piteştenii au început destul de timid, iar primele oportunităţi la poarta prahovenilor au apărut la jumătatea primului mitan. Puteau deschide scorul cu 10 minute înainte de pauză, însă, Catană a trimis slab, din interiorul careului mic. Înainte de pauză, argeşenii şi-au trecut în cont două ocazii. Prima a fost şutul lui Iancu, de la 35 de metri, însă mingea s-a plimbat prin faţa porţii fără ca vreun atacant s-o trimită în poartă. Cea de-a doua ocazie a fost şutul-centrare al lui Albu, care a fost respins de Bica. După pauză, gazdele au pus presiune pe adversar, însă dominarea lor nu s-a concretizat şi pe tabela de marcaj. Cea mai mare oportunitate de gol a avut-o Tameş, însă şutul acestuia, din 10 metri, a fost scos de portar. Şi Bogdan Stancu putea să înscrie cu un şut de la 25 de metri, dar Bica a scos de sub transversală. Albu şi Roşca, din situaţii destul de bune, au tras ca la rugby, iar prahovenii au reuşit să plece cu un punct din Trivale.
SCMArgeşul Piteşti: Vlăsceanu – Baicu, Bogdan Stancu, Ionescu (min. 83 Roşca), Enache – Mihai Stancu, Iancu (min. 72 Călin), Tameş – Albu, Nilă (min. 65 Avramescu).
Antrenor: Iulian Crivac
FCM Cîmpina: Bica – Dumitrescu, Lungu, Filip, Tudor, Nincă – Adrian Ilie, Jercălău, Catană, Burloiu – Băcioiu (min. 84 Năstase).
Antrenor: Valentin Sinescu
Marius Duinea Foto : Mhai Neacsu

Despre Administrator

Citeşte şi ...

volei-feminin

Măsuri de ordine publică la meciul internațional de volei masculin la Sala Sporturilor Mioveni

Astăzi, 10 ianuarie 2024, începând cu ora 20.00, jandarmii argeșeni vor fi prezenți la Sala ...

Lasă un răspuns

Please add a post. Powered by Announcement Bar