Acasă / EVENIMENT / Se pregătesc noi controale

Se pregătesc noi controale

Luni dupa-amiaza , in vecinatatea Platformei SC OMV Petrom – Punct de lucru Arpechim, drumul 23, s-a produs un incendiu la o hala in suprafata de 400 mp in care erau depozitate produse petroliere.
In zona au actionat 6 autospeciale cu apa si spuma din cadrul ISU Arges, precum si 2 autospeciale apartinand unui operator specializat din cadrul SC OMV Petrom – Punct de lucru Arpechim, astfel ca incendiul a fost localizat in jurul orei 17.21 si lichidat in jurul orei 20.00.
Incendiul a afectat hala in suprafata de 400 mp ce apartinea SC Argecom SA, precum si 2 cisterne de 40 t incarcate cu bitum si motorina, 1 camion si o autoutilitara ce apartineau unui alt agent economic din municipiul Pitesti.
Interventia a fost ingreunata de lipsa unor hidranti in zona, alimentarea cu apa facandu-se in naveta cu mai multe autorspeciale de pe Platformei SC OMV Petrom – Punct de lucru Arpechim.
Cauza probabila de producera a incendiului o reprezinta aprinderea combustibilului prin manipularea unei pompe de transfer a acestuia dintr-una dintre cisterne.
Avand in vedere riscul producerii de incendii pe care il reprezinta astfel de obiective situate in zona limitrofa Platformei Arpechim, subprefectul judetului Arges, Ion Burnei, a dispus astazi ca Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Arges, Inspectoratul de Politie Judetean Arges si Garda Nationala de Mediu – Comisariatul Judetean Arges sa verifice in zilele urmatoare amplasamentele tuturor operatorilor economici din zona.

Mihai N.

Despre Administrator

Citeşte şi ...

se scumpeşte căldura

Veste proastă pentru piteşteni: se scumpeşte căldura

În urma creşterii preţurilor pentru energia electrică și gaze, Termo Calor Confort 2000 SA a ...

Lasă un răspuns

Please add a post. Powered by Announcement Bar