Acasă / SOCIAL / Ședința Comitetului Consultativ de Dialog Civic pentru persoanele Vârstnice Argeș

Ședința Comitetului Consultativ de Dialog Civic pentru persoanele Vârstnice Argeș

Prefectul județului Arges, Emilia Mateescu a convocat astăzi, 30.06.2021 Comitetul Consultativ de Dialog Civic pentru persoanele Vârstnice Argeș.
Problemele sesizate de reprezentanții organizațiilor județene de pensionari au legatură cu sistemul de pensii și sistemul de sănătate. De asemenea, se dorește accesarea serviciilor sociale adresate persoanelor vârstnice de către un număr mai mare de pensionari. Totodata s-au stabilit temele de discuție pentru următoarea ședință iar reprezentanții organizațiilor județene de pensionari vor identifica nevoile concrete ale membrilor pe care îi reprezintă.
Comitetul Consultativ de Dialog Civic pentru persoanele Vârstnice Argeș se va întruni lunar pentru a analiza problemele cu caracter socioeconomic care privesc pensionarii și pentru a elabora propuneri ce vizează soluționarea acestor probleme. La ședințe vor participa reprezentanți ai Casei de Pensii Argeș, reprezentanți ai Casei Județene de Asigurări de Sănătate Argeș, reprezentanți ai Agenției Județene pentru Plăți și Inspecție Socială Argeș și reprezentanți ai serviciilor publice deconcentrate sau alți invitați, în funcție de tematica dezbătută.

Dialog Civic

Despre Administrator

Citeşte şi ...

Minora dispărută de la domiciliu a fost găsită

Minora dispărută de la domiciliu a fost găsită

Minora din Mioveni, a cărei plecare voluntară a fost sesizată în această seară, 16 aprilie ...

Lasă un răspuns

Please add a post. Powered by Announcement Bar