Acasă / SOCIAL / Şefa DNA Piteşti s-a pensionat

Şefa DNA Piteşti s-a pensionat

Şefa DNA Piteşti Daniela Lupu

Preşedintele Klaus Iohannis a semnat decretele de eliberare din funcţie a doi magistraţi ca urmare a pensionării după ce Secţia penbtru procurori a CSM a aprobat cererile de pensionare.
Este vorba despre Daniela Lupu, procuror la Parchetul de pe lângă Tribunalul Vâlcea, delegată în funcţia de procuror la DIICOT Piteşti, respectiv Alexandru Zaharia procuror la Parchetul de pe lângă Judecătoria Rădăuţi, în prezent delegat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Gura Humorului.
Daniela Lupu a deținut șefia DNA Pitești mulți ani la rând, fiind succesoarea lui Călin Nistor promovat între timp în la DNA-Structura Centrală pe o funcţie de conducere. Daniela Lupu îşi va înceta efectiv activitatea începând cu 10 mai.
Secția pentru procurori a CSM a mai aprobat, în ședința de miercuri, şi cererea de pensionare înaintată de procuroarea Angelica Paraschivescu, șefa Secției judiciare a Parchetului Curții de Apel Pitești. Decizia va intra în vigoare începând cu data de 15 mai și a fost înaintată deja președintelui Klaus Iohannis pentru emiterea decretului de pensionare.

Despre Administrator

Citeşte şi ...

Deputatul Adrian Miuțescu (2)

PREȘEDINTELE PNL ARGEȘ: “AM DEBLOCAT ȘI AM SUSȚINUT MARILE PROIECTE ALE JUDEȚULUI”

Deputatul Adrian Miuțescu, președintele PNL Argeș, trece în revistă cele mai importante proiecte ale județului, ...

Lasă un răspuns

Please add a post. Powered by Announcement Bar