Acasă / SOCIAL / Sefi noi la secţiile de politie

Sefi noi la secţiile de politie

politie
Începând cu data de 15 iulie a.c., în cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Argeş, comisar şef de poliţie Neagoe Mihai se eliberează , la cerere, din funcţia de şef al Poliţiei Municipiului Piteşti şi se numeste în funcţia de şef al Secţiei Nr.3 Poliţie Piteşti.
Cu aceeaşi dată, pentru o perioadă de 60 zile, comisar şef de poliţie Răduţă Constantin (şef al Serviciului Cazier Judiciar Statistica si Evidenţă Operativă), se împuterniceşte să exercite atribuţiile de şef al Poliţiei Municipiului Piteşti.
Tot cu aceeaşi dată:
– Comisar şef de poliţie Florescu Marius (în prezent şef al Secţiei Nr.3 Poliţie – Piteşti) se numeşte în funcţia de şef al Secţiei Nr.4 Poliţie Piteşti.
– În funcţia de adjunct al şefului Secţiei Nr. 4 Poliţie Piteşti se împuterniceşte, pentru o perioadă de 60 zile, comisar şef de poliţie Grigore Gheorghe (în prezent şef al Biroului Rutier Piteşti).
– Comisar de poliţie Ion Gheorghe (de la serviciul Ordine Publică -Compartimentul Sisteme de Securitate Privată ) se împuterniceşte, pentru o perioadă de 60 zile, ca şef al Biroului Rutier la Politia Mun. Piteşti.
– Subcomisar de Poliţie Cumpenaşu Liviu (ofiţer la Biroul de Investigaţii Criminale Piteşti) se împuterniceşte, pentru o perioadă de 60 zile, ca şef al Biroului de Ordine Publică în cadrul Secţiei Nr.4 Poliţie Piteşti.

Mihai Neacsu

Despre Administrator

Citeşte şi ...

transport-de-material-lemnos-confiscat-11

Nu avea calitatea de transportator autorizat pentru această activitate

Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Hârtiești au finalizat verificările privind activitățile de transport ...

Lasă un răspuns

Please add a post. Powered by Announcement Bar