Acasă / EVENIMENT / Şi-a ameninţat soţia şi a ajuns în arest

Şi-a ameninţat soţia şi a ajuns în arest

Şi-a ameninţat soţia şi a ajuns în arest

În cursul nopţii de 30 spre 31 martie, poliţiştii din cadrul Secţiei Rurale Bascov care au continuat cercetările într-un dosar penal întocmit pentru comiterea infracţiunilor de amenințare și distrugere, au încătuşat un bărbat. Acesta este Mihai Ştefan G., are 45 de ani, şi este din Budeasa.
Din cercetări s-a stabilit că, în seara zilei marţi, pe fondul unui conflict spontan, cel în cauză și-ar fi amenințat soția în vârstă de 40 de ani cu acte de violență. De teamă, femeia a fugit din casă şi s-a ascuns în autoturismul care-i apaţine. Furios şi rupt de beat, bărbatul a ieşit şi el din locuinţă şi şi-a vărsat nervii, cum se zice, asupra maşinii căreia i-a spart parbrizul şi geamurile laterale. Deocamdată nu se ştie dacă la momentul respectiv individul ştia sau nu să nevasta este în maşina respectivă.
După administrarea probatoriului, bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore pe bază de ordonanţă şi încarcerat în arestul poliţiei judeţene, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești cu propunere de luare a unei măsuri preventive.
Potrivit anchetatorilor, împricinatul nu este la prima ispravă de acest gen. Cu câtva timp înainte, el şi-a mai agresat şi ameniţat soţia care l-a reclamat la poliţie, dar pe parcursul cercetărilor femeia şi-a retras plângerea. Acum, rămâne de văzut ce decizie vor lua procurorii.

 

Despre Administrator

Citeşte şi ...

Autoturism intrat într-un cap de pod - Bascov

Autoturism intrat într-un cap de pod în localitatea Bascov

Duminică, în jurul prânzului,un accident rutier s-a produs în localitatea Bascov, zona Valea Ursului, unde, ...

Lasă un răspuns

Please add a post. Powered by Announcement Bar