Acasă / SOCIAL / CSM va stabili noul preşedinte al Tribunalului Argeş

CSM va stabili noul preşedinte al Tribunalului Argeş

În şedinţa de azi, Secţia pentru Judecători a Consiliului Superior al Magistraturii va lua în discuţie propunerea privind numire cu delegaţie pentru şase luni (cu posibilitatea de prelungire) a magistratului Andreea Monica Prunaru, acum vicepreşedinte al Tribunalului Argeş, în funcţia de preşedinte al acestei instanţe până la organizarea concursului pe post.
Funcţia a devenit vacantă din februarie, când preşedintele Klaus Iohannis a semnat decretul de pensionare a judecătoarei Mariana Vârgă, la acea dată preşedinte al Tribunalului Argeş.
Absolventă a Facultăţii de Drept din cadrul Universităţii Bucureşti în 1997, Andreea Monica Prunaru a fost avocat în Baroul Argeş în perioada aprilie – septembrie 1998, apoi a devenit judecător stagiar la Judecătoria Agnita. Admisă la Institutul Naţional al Magistraturii, în noiembrie 1998 a fost încadrată judecător la Judecătoria Piteşti. În 2004 a promovat la Tribunalul Argeş şi a fost preşedinte al Secţiei Civile între 2007 şi 2009, an în care a ocupat, inţial cu delegaţie, apoi prin concurs, funcţia de vicepreşedinte al respectivei instanţe.

tribunal

Despre Administrator

Citeşte şi ...

Ziua Națională a României, la Pitești 2022 (12)

Manifestări dedicate Zilei Naționale a României, la Pitești

Joi, în tot județul Argeș, a fost sărbătorită Ziua Națională a României. Vicepreședinții Marius Nicolaescu ...

Lasă un răspuns

Please add a post. Powered by Announcement Bar